Mi a jobb? 2x2 GB DDR2-es memória, vagy 1x2GB DDR3-as?
2x2GB DDR2 jobb mert nincs akkora sebesség és időzítés közti különbség a kettő között, hogy megérje a kevesebb mennyiségű RAM.
4GB RAMhoz 64 bites op.rendszer kell.
2x2GB jobb. De hogy van ez hogy abból csak DDR2, az 1x2GB-ból meg DDR3? Melyik megy rá a lapodra? Vagy miért így kérdezed?
2x2-höz már 64 bites rendszer kell, mert még a VGA memóriáját is bele kell számolni, a rendszer meg összesen kezel max 4GB-ot.
nem írtam el,azért kérdeztem mert most 2 gigás DDR2 RAM-om van,és ezért kérdeztem hogy mi a jobb,ha veszek hozzá még egy ugyanolyat,vagy ha egy 2 gigás DDR3-at...
és ha egy 2GBos és egy 1GBos DDR2-est teszek bele? az is jobb a 2GB DDR3-nál? vagy olyat nem is lehet,full ugyanolyannak kell lenniük?
Ha DDR2-esed van, akkor nem tudsz DDR3-ast is használni, tehát a kérdésed ezen része értelmetlen.
A 2+1 GB-os DDR2-es is jó, de ha lehet akkor legyen 2*2 DDR2-es...
Ha most DDR2 van benne, nem is tehetnél bele DDR3-at. Kivéve ha valami hibrid lapod van amibe mindkettő belemegy, de ez ritka.
Tehetsz mellé 1GB-osat is, de jó lenne ha az órajele és az időzításe megegyezne azzal ami most van benne.
Amúgy az lenne a legjobb ha mégegy ugyanolyat tennél bele Dual-ban, mint amilyen most is van benne.
"Ha most DDR2 van benne, nem is tehetnél bele DDR3-at. Kivéve ha valami hibrid lapod van amibe mindkettő belemegy, de ez ritka"
Ezzel meg az a gond, hogy kétfélét egyszerre nem tehet bele. VAGY DDR2-es VAGY DDR3-as!
tudom hogy nem megy bele mindkettő :D de van kétféle lapom,olyan is amibe ddr2 megy és olyan is amibe ddr3
szóval akkor a legjobb a 2*2 GB DDR2 és ha tökugyanolyan a kártya....és akadályoztatva nem lesz semmi ha 64bites lesz a windowsom? gondolom a programokat majd újra le kell szednem 64bites változatban,de más nem lesz ugye? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!