Ebből már nem jövök ki jól? :/ (RAM)
van phenom x4 es procim és ati r. 5830 1 gigás vga, de mára már úgytűnik, hogy a memória kezd kevés lenni még mindig pedig van benne 2 db DDR2es (!) 2 gigás lap.
800Mhz-sek..haveromnak 2000 mhz-sek (?) vannak és teljesítménye kb 20 szor jobb a gépének.
úgytudom sokkal jobbat már nem is tudnék belerakni, mivel akkor már DDR3-as ram kellene, ahhoz pedig ddr3-as alaplap...
valami jobb ötlet?
10 ezerért ram ?
5 ezerért már tudsz venni 4gb-ot (kingmax pl.), ez a konfig amúgy sem tud többet kihasználni játékoknál.
Még mindig nem értem hol kevés a géped?
A ddr3 nem minimálisan gyorsabb a ddr2-nél, ddr3-nál lassabb a memóriaidőzítés, és kizárt, hogy 20x sebességnövekedést érnél el bármilyen alkalmazásban.
Zsolti +1
Kérdező, gondolj bele, a te logikád szerint elég csak a RAM-ot bővíteni. Akkor a többi hardvernek mi értelme van?
most vagy én vagyok nagyon tudatlan vagy ti.
a "20x"-et terészetesen érzékelés szempontjából írtam. "haveromnak" a VGA-ja egy sorozattal lejjebb van és hasonló de Intel procija van ( ne kérdezzétek milyen, azt már nem mondta )
szóval - az hogy 2 giga vagy 64 (((((vicc))))) giga ram van benne az sokat nem segít semmin, a memóriák teljesítménye a lényeg, és a döntőbb, nem az hogy mekkora a kapacitásuk. ezis hülyeség hogy minimálisan obb a ddr 2, hiszen úgy tudom , nem biztos hogy pontos, nem rég olvastam utána, de ddr 1060MHZ-ig pakol, ddr3 pedig felhúzva maximum 2200 egy jó alaplappal. haveromnak 2000-re van felhúzva nemtudom mekkora ddr3-asa. szerintem egy ddr2-es 800mhz, meg egy ddr3-as 1600-2000MHz-s RAM között nem "minimális" különbség tapasztalható, de kövezzetek meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!