Wixy-Tori kérdése:
Hogy lehet összekötni több számítógépet?
Figyelt kérdés
Nem LANra gondolok. Van itthon 2 asztali gépünk egy az én szobámban egy a garázsban, fateromnak egy laptopja meg egy közös notebook.... az internet minden helységbe be van vezetve de nem mobil és nincs wifi. Na engem az érdekelne hogy lehet azt megoldani hogy pl. a garàzsban lévő gèpen hallgassam azt a zenét ami a szobámban lévö gépen van, vagy a garázsban levő gépen fellelhető képeket tudjam nézni mondjuk a laptopon, és a laptopon levő filmeket nézni vagy kiírni a notebookkal.2012. nov. 1. 13:56
1/1 anonim válasza:
Közvetlenül is összekötheted soros kábellel, vannak szoftverek, amik megoldják a kapcsolatot. De a legjobb egy router lenne, amibe a net és a két gép kapcsolódna. Nem nagy összeg, szerintem 2-3 ezerért már van, és sok későbbi gondtól kímélnéd meg magad. (Gondolom oda kellene tenni, ahol bejön a házba a net, és ahonnan szétágazik a szobák felé.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!