Hogy és milyen kábel segítségével tudom összekötni a számítógépet az xbox 360 géppel?
Konkrétan mit szeretnél? Az xbox kifele tud küldeni videójelet, amit egy tv meg tud jeleníteni.
Fogadni jelet pedig ha jól tudom, közvetlenül rákötött winchesterről tud, persze ott sem tud mindent értelmezni, csak amit felismer.
Mit szeretnél elérni az összekötéssel? akkor tudunk segíteni, hogy lehetséges -e vagy sem.
Háát az így nem nagyon fog menni szerintem. Amikor a gépen használon pl a media centert, maga a program belül fut, a számítógép ugye csak a képjelet küldi ki a monitorra, hogy láthasd mi történik "belül"
Ahhoz, hogy az xboxon csinálj ilyen, magán a konzolon kéne lennie egy operációs rendszernek, ami tartalmaz média centert, de ugye a konzolok jelentőssen eltérő belső felépítése nem teszi lehetővé, hogy bármilyen programot, oprendszert futass rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!