Kinéztem magamnak egy Asus laptopot. Ez a specifikáció vinné-e a komolyabb játékokat is? ( BF3 max grafikán élsimítás nélkül például )
A laptopot 199.000 Ft-ért találtam. Szerintetek megéri megvenni? Az fontos szempont, hogy Full HD felbontása legyen és min. 17,3" kijelzője legyen. A laptop specifikációi:
Kijelző: 18.4" Full HD
Processzor: Intel i7-2630QM
RAM: 6 Gb
Winchester: 1TB + 750GB
Videókártya: nVidia GT540M 1 Gb
További adatok: DVD±RW, Cam, Wifi, Win7 Home Professional 64 bites
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Köszi a választ. Néztem egy Lenovo IdeaPad Y580-at a ComputerImperiumnál, s ez a gép biztos vinné a játékokat, csak a kijelző méretével és a gép árával nem vagyok megelégedve.
Lenovo IdeaPad y580 (15,6", nVidia GeForce GTX 660M 2GB DDR5, i7-3610QM, 16GB RAM, 1TB HDD, FULL HD, Win7) 304.990 Ft
Összehasonlítva a két gépet, melyiket ajánljátok? Szerintem kicsi kijelzőn nem olyan élvezetes játszani.
Sajnos ebben az árkategóriában a specifikációban mindig van egy kakukktojás ami nem passzol oda. (jelen esetben a kis kijelző)
Hát laptop erösen kompromiszumos ez van.
biztos van még amugy pár variáció melesleg ami talán ideálisabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!