Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a laptop miért kerül csak...

Ez a laptop miért kerül csak ennyibe?

Figyelt kérdés
[link]
2012. okt. 27. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg elirtak az arat. Nemreg ugyanebben a boltban egy 100 ezres videokartyat adtak 10 ezerert, akkor adatbazishibara hivatkozva toroltek az osszes megrendelest.
2012. okt. 27. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
De ha lejjebb görgetsz, van ott HP 0 forintért is! :-) Csókoltatom a renccergizdát! Tarcskarbaja honlapját, mer így megvan a véleményem a bótrú!
2012. okt. 27. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Én rendeltem egyet :D

Kiváncsi vagyok, mire hivatkoznak majd, hogy elírás, vagy elfogyott-e.. ? :D

2012. okt. 27. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Tisztelt Vásárlónk!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy adatbázisunk hibás működése okán az Ön által HP Spectre XT Pro B8W13AA notebook néven megrendelt termék hibásan jelent meg oldalunkon.

Tekintettel az Önt ért kényelmetlenségre felajánljuk, hogy a következő rendelését értéktől függetlenül ingyenesen kiszállítjuk.

Kérjük, hogy a kompenzációs kedvezmény igénybe vétele érdekében, új rendelésének megjegyzésében szíveskedjen feltüntetni: "B8W13AA ingyenes szállítás" szöveget.

Szíves megértését és türelmét ez úton is köszönjük.

Üdvözlettel:

Tisztelettel:

Kovács Andor

PCX Számítástechnika

www.pcx.hu

Ügyfélszolgálat és nyitva tartás:

Hétköznap 10 - 18h között

Szerintem simán nyert per lenne, mert nincs benne a visszaigazolásban, hogy automatikus, adnak árat is, megrendelésszámot is, azaz sima szerződés, amit felrúgnak...

2012. okt. 29. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!