Alaplap RAM limit?
Figyelt kérdés
Van egy Gigabyte EP31-DS3L alaplapom és benne jelenleg 2*2GiG-es RAM modul (szóval 4 giga össz.). Felmentem a gyártó honlapjára, ( [link] mert akarok még 1-2 gigát (igen hardcore gémer vagyok ám ;)), de azt írja, 4 giga a ram limit. Osom 64 bit, és még van 2 szabad ram slot, úgyhogy ez valószínűleg szoftveres limit lehet, ha egyáltalán limit. Na a kérdés az, hogy ezt a limitet le lehet-e tiltani vagy valami? Kösz a válaszokat. :)2012. okt. 26. 17:33
11/13 A kérdező kommentje:
4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets -- ezeket a slotokra értettem. Szóval 4 slot. Az a rejtély, hogy 4 giget támogat összesen, vagy egy slot 4 giget támogat...
2012. okt. 26. 18:03
12/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor egyenlőre 4 gigabyte elég. Köszönöm a válaszokat! :)
2012. okt. 26. 18:05
13/13 Közveszélyes Kontár válasza:
Egy forumon azt válaszolta valaki hogy 4GB felet nem bootol be a gép.
3 perc amig asztal és strart menü használható?
az elég sok szerintem... 1perc is elég sok lene
ez valmi ösrégi hdd vel celeron procival lehetséges kb. de inkább valami hiba lehet
probáld ki másik adatkábelekel meghajtót pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!