Van egy Radeon HD 2600XT videokártyám. Újra akartam telepíteni a driverét, de nem sikerült. Mi a teendő?
Uninstalláltam, de nem települt fel újra rendesen.
Egyéni telepítést választottam, nem lehetett a CCC-t feltenni, maga a driver sem volt a listában.
A Catalyst Control Center kellene bizonyos alkalmazások miatt, mert vannak beállítások, melyeket csak adott játékra / programra használok. Se a driver, se az, sőt, sok egyéb komponens nem jelenik meg a telepítés során, az amúgy néhány perces telepítés is így pár másodperc alatt megy végbe, és az eredmény szinte semmi.
Újraindítás után 640x480-as felbontású kép fogadott. Kézzel telepítettem a drivert eszközkezelőből, úgy jó, de hivatalos installerrel nem lehet telepíteni, így a CCC-ről os le kellett mondanom.
Driver Sweeper nevű progival is próbáltam eltávolítani az drivert, de az sem segített. Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!