Az AMD RADEON HD 6450 1gb ddr3 jó játékra?
A 24-edik évemmel szerintem már túl vagyok a tini korszakon. :)
Mindenesetre, ha már valaki feltesz egy ilyen kérdést, az valószínűleg azt jelenti, hogy élvezhető minőségben akar játszani, és valószínűleg hosszú távra tervez a kártyával. Bármi kártyára rá lehet fogni azt hogy "szépen elviszi" a játékokat, volt 8400M GS-em laptopban, meg X1600-as asztali gépben is, de azért messze nem azt a szintet nyújtja, amivel igazán játszani lehet.
Persze, az tény, hogy jó lenne tudni milyen gépbe kell, és mennyi a keret, stb, de az ilyen kártyás kérdéseknél általában 2 eset szokott lenni:
1. Aránytalan új gépbe kell, ahol mondjuk a processzor túl drága, a vga meg túl gyenge, és ugyanazon az áron lehet sokkal jobb konfigot kihozni az adott célra.
2. Régi gépbe kell, ami vagy alapból gyenge, és tök felesleges rákölteni +10 ezret, vagy van benne potenciál, és akkor szét kell nézni használt piacon, mert sokkal jobb cuccokat is össze lehet szedni. Pl egy HD4850-est, ami nem mai kártya, de fényévekkel erősebb, és már tényleg játszható szintet nyújtana.
Vagy pl most szereztem 5 ezer környékén egy ilyen vga-t:
2x erősebb mint a 6450-es, de egy legújabb Need for Speed, Battlefield 3, és hasonlók már erősen a játszhatóság határát súrolják, még legalacsonyabb beállítással is.
Én, mint "kis tini" játékra való kártyának azt tartom, aminél nem azon kell gondolkoznod hogy "vajon fut e?", ha már beszerzed, akkor ne 5 évvel ezelőtti játékokat futtasson, hanem lehetőleg olyat, ami 2 év múlva jön ki, meg nem csak 800x600-ban futtat el egy játékot.
nézzük azt is, hogy 20 wattot zabál, nem melegszik, passzív, és nem mindenki játékbzi.
Amúgy én 1024-nél nagyobbra sosem állítottam a monitorom.
Bírom azokat a sznob majmokat, akik hunyorogva nézik a monitort 1900x felbontásra állítva, így is játszanak, csak épp a 10+ -os kukker ott figyel az asztalon, mert nem találja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!