Ár / érték arányban melyik processzor éri meg jobban? Az AMD FX-6200 (3,8 GHz) vagy az AMD FX-8120 (3,1 Ghz)?
FX8120
mire használod? ha játék milyen videokártya melet?
De ha tudnál kicsit várni FX 6300 ra stb...
akkor talán meglátnád árban hogy menek és ha van rá jobb vétel is lehet akár azok közül választani
Külföldi árak alapján következtetve
és hogy olcsóbb kezdöárúaknak irják mint elsö fx ek
ezért pl FX 6300 ugy 30-40ezres ársávban lesz
vagyis kis szerencsével ha köztes áron akor 35ezer körül ami viszonylag jó ár lene érte szerintem egy újonan megjelent procinál
Ha játékra használod, felesleges a 8-as széria, játékteljesítménye nem nagyobb lényegesen. Amekkora különbség van a két processzor között, ott pedig jön a VGA limit.
Láthatod, hogy magas felbontáson hogy közelítenek egymáshoz a processzorok játékteljesítményben, és a Crysis 2 nem is egy gépigényes játék.
Közveszélyes Kontár-nak:
Még csak nézegetek, mert erősen gondolkodom egy "kis" újításon. És azért szeretnék képben lenni a mostani proci felhozatallal. Videokártyában pedig egy 7770-est néztem ki.
HD 7770 hez elég fx 6100
6200 nak esélyesen hangos lehet a gyári hütöje
és igazából mely játékhoz kell ekkora órajel 7770 melet?
amugy mint irtam 6300 ra várj ha tudsz
már lehet csak napok kérdése
de 1-2 hétnél biztos nem lesz több szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!