Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer gépet szeretnék venni...

Gamer gépet szeretnék venni egy nagyon komolyat kb úgy 500. 000-ret szánnék rá, fiamnak karácsonyi meglepetésnek, Össze tudtok egyet rakni?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm. :D

2012. okt. 25. 20:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

erre csak annyit tudok mondani h FOGADJ ÖRÖKBe!!

nemvágom egy 17 évesnek aki már nyári melót is vállalhatna minek gépet venni? sok ilyen idős haverom van és ők is tudtak maguknak venni gamer pc-t.... de nyugodtan nyaldki a seggét a fiadnak egyel több vagy kevesebb újgazdag gyerek már nem mindegy? én most veszek magamnak gépet 14évesen saját pénzből és elmondom nemlenne semmivel jobb ha apuci pénzelné a gépem... így legalább ha meglesz a gépem baszott büszke leszek magamra minthogy karácsonyra kapok egyet aztán csak nézek mert én nem ilyen alkatrészekből raktam volna össze..... inkább add oda azt az 500k a fiadnak oszt vegye meg magának... én is informatika szakra v vmi ilyesmire fogok menni azért kell nekemis az új gép :D ha akarod privibe összerakok neked 500k-ból olyat h örökre szeretni fog a fiad :'D

2013. okt. 27. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!