Gamer gépet szeretnék venni egy nagyon komolyat kb úgy 500. 000-ret szánnék rá, fiamnak karácsonyi meglepetésnek, Össze tudtok egyet rakni?
Mellesleg, ha már ilyen fél milliós nagyságnál vagyunk, én tuti lemondanék a játékokról és egy MacBookba ruháznék be. Most 500k, 5 év múlva 200k-ért még mindig el tudom adni. Egy 5 éves 500k-s PC-t 5 év múlva nem nagyon lehet még csak eladni sem.
Egy kedves jóbarátom mondta azt, hogy a világon két dolognak marad meg az értéke: az aranynak és az Apple-nek. :D
Kedves Kérdező!
Én nagyon tisztelem Önt, hogy ilyen sokat szán a családtagjaira, de úgy érzem ez sajnos kevés lesz. :(
A Battlefield 3 /nem tudom ismeri-e/ akadni fog. Mindenképp javaslom, hogy rakjon még hozzá 300eFt-ot.
Visszatérve az előző "összeállítóhoz", én egy Codegen vagy HKC tápegységet javoslék a rendszer alá, mert kétség kívül ez a világ vezető márkája tápegységek terén...és még sok minden másban is!!!
Üdv.
A kedves újgazdag apuka látom a 8 osztályt még nem végezte el.
Ha azthiszed,hogy félmilkás géppel te leszel a menő,akkor legalább normálisan írd ki.
Hali
"a fiam 17 lessz, és programozó-rendszergazda Szakon tanul"
Tehát akkor középiskolás éééértem.
"játékokban nagyon ott van"
Egy rendszergazdának mondjuk nem épp ez lenne a feladat.
Szerintem bármennyire is el van valaki anyagilag engedve ezzel csak árt a gyerekének, ha fényesre ny*lja a seggét.
Most fél millás gép, érettségire majd Ferrarit kap?
De most komolyan... 300 is BŐVEN elég lenne, de még ezt is kicsit soknak találom, főleg így karácsonyra... (Mi van a többi ünnepen? Születésnap például?)
Bár linkeltek már egy gépet, de ez akkor is hülyeség. (Már ha a kérdés nem kamu, ha az, a véleményem akkor is tartom. Így is olyan sok elkényeztetett nyomorék hülyegyerek van, aki azt hiszi, hogy ez élet abból áll, hogy mereszti a s*ggét.)
Processzor Intel core i7 3770K 83 000 Ft
Alaplap Intel DZ77GA-70K 60 000 Ft
Memória Kingston KHX1600C9D3K2 8GB 15 600 Ft
Videókártya Palit Jetstream GTX 680 163 525 Ft
Videókártya 2 Palit Jetstream GTX 680 163 525 Ft
CPU-hűtő Cooler Master TPC 812 22 000 Ft
Táp Cooler Master Silent Pro Hybrid 1300W 85 000 Ft
Ház Cooler Master Cosmos II 98 500 Ft
SSD meghajtó HyperX SSD 3K 480 GB 166 000 Ft
Monitor ASUS VG278 148 000 Ft
Összesen
1 005 142 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!