Winchester probléma?
Figyelt kérdés
A gépem folyamatosan lefagy utána magához sem tér. Újraindításnál eljut a windows betöltéséig majd lefagy és újraindul? Milehet a baja? Én a winchesterre gondoltam.2012. okt. 24. 17:37
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám az újonnan összerakott gépemmel (2011). Viszont a végén kiderült, hogy nem a vinyó hanem az adatkábel volt rossz /rendesen meg is szívtam vele/. Ja és ezt egy Asus alaplaphoz csomagolták...
Mindenesetre cseréld föl pl. az optikai meghajtóval az adatkábelét; és ha úgy is fagy akkor merevlemez hiba lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Sata-s ràkötésű és a 3.kábelt próbálom de nemjó.. Még arra gondoltam hogy a windows-t nemrakja fel lert nagyon régi az ùjraírható DVD mert a vinyót tárolni tudok és másoláskor sem ír hibát..
2012. okt. 24. 22:33
4/5 anonim válasza:
kitalálom előtte xp volt fent most pedig win7 csinálja ezt?
nekem ekkor volt ilyen , egy bios frissítés megoldotta a problémát
5/5 A kérdező kommentje:
Igen XP volt :DD De most felraktam XP tökéletesen megy..
2012. okt. 26. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!