Mi lehet a videó kártyám baja?
Figyelt kérdés
Ma be kapcsoltam gépet. minden jól ment, elindítottam egy játékot és azt írta hogy no video input pedig csatlakoztatva volt a kábel. után be kapcsoltam adott képet de 10 mp után tűz forró lett a videó kártyám mi a baj?2012. okt. 24. 16:40
11/23 anonim válasza:
Na ott van.......
Ez a gagyi tápegység miatt is tönkre mehetett.Mindíg minőségi tápegységet kell venni,mert az ilyen szutykok tönkre is tehetik a számítógép alkatrészeit.
Na de mostmár mindegy sajnos.
Ja és a VGA ventillátorja normálisan forog,működik jól?
12/23 A kérdező kommentje:
igen.
2012. okt. 24. 17:28
13/23 anonim válasza:
Akkor szerintem annak annyi,több mint valószínű,hogy a tápegység miatt.Azért nézesd meg valakivel a biztonság kedvéért a VGA-t.
14/23 A kérdező kommentje:
kész basztam? ennyi volt?
2012. okt. 24. 17:30
15/23 A kérdező kommentje:
de amm ad képet csak fel forrósodik.... akkor kell másik táp?
2012. okt. 24. 17:30
16/23 A kérdező kommentje:
most akkor vidi kari kampec?
2012. okt. 24. 17:31
17/23 anonim válasza:
Az nem normális,hogy hogy annyira felforrósodik,ráadásul üresjátatban.Próbáld ki egy másik gépben is,ha abban is forrósodik,akkor annak biztos,hogy annyi.
18/23 A kérdező kommentje:
másik asztali gépem nincs. ez laptop akkor viszem számítógépeshez. úgy is itt van a közelbe
2012. okt. 24. 17:39
19/23 anonim válasza:
Igen,vidd el mindenképpen,mert így láthatatlanba pontosabb infót nem tudunk adni.
20/23 A kérdező kommentje:
köszönök mindent . akkor gyűjtök is 1 tápra. :D
2012. okt. 24. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!