Miért indul sokszor újra a gépem?
Figyelt kérdés
Nincs kék halál se semmi. Múltkor az e-mailjeimet néztem előbb meg egy videót a youtuben és csak fekete lesz a képernyő és újra indul a gép? ez miért lehet? hogy lehetne megoldani ezt a problémát?2012. okt. 24. 14:56
1/8 anonim válasza:
tudnál több infót adni hogy milyen gépről lenne szó?
2/8 anonim válasza:
milyen gép is pontosan? (minden része) Hőmérsékleteket néztél?
3/8 A kérdező kommentje:
A gépem: alaplap: ASRock K10N78D
Processzor: AMD Phenom II 965
Videókártya: XFX HD 4890 1GB
RAM: 4x1 GB DDR2 800Mhz
Táp: Chieftec 450W
Merevlemez: Maxtor 320GB
A hőmérsékletről annyit hogy alapjáraton a processzor 35 fokos szokott lenni terhelés alatt nem volt több 51fokosnál. a Videókártya alapon 66fokos terhelés alatt van 80 is. a kártya megvan 2 éve mindig is ilyen volt. az újra indulások most kezdődtek nemrégen.
2012. okt. 24. 15:46
4/8 anonim válasza:
a hőmérsékletek teljesen rendben vannak én inkább a RAM-ra gyanakszom érdemes lenne megnézni a BIOS-ban illetve a RAM-on feltüntetett feszültséget. lehet hogy kevés neki
5/8 A kérdező kommentje:
2éve van meg az alaplap a rammal együtt. most már lehet hogy nem elég a feszültség? o.O
2012. okt. 24. 15:50
6/8 anonim válasza:
másik lehetőség is van. hogy behalt a RAM-od
gondolom ha nem állítgattál semmit a BIOS-ban és a Litium elem sem merült le akkor ez a valószínűbb
7/8 A kérdező kommentje:
Ha beírom a futtatásba a dxdiag parancsot ott azt írja h 4096MB ramom van. és ha behalt volna egy akkor nem kéne 3072MB-ot írnia? vagy valami?
2012. okt. 24. 15:55
8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem turkáltam a BIOS-ba. minden alapon van.
2012. okt. 24. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!