Konfig 600k-ból?
Lehet én gondolkozok rosszul de ha „munkára” kell és van rá ennyi, akkor fordulj „szakemberhez”…szerintem
Az hogy kiscsávónak segítenek mert kiakar hozni egy játszós gépet és szűkös a keret ok. az normális, de ilyen lekezelő stílussal én biztos nem adnék tanácsot szívességből, pedig mondjuk hogy pont ez a szakterületem nem az átlagkategóriás gépek, de lehet én vagyok a bunkó ?!
Mac-nek meg nem sok értelme van ennyiért, ésszel azért jobbat is ki lehet hozni, persze nem a sarki boltból, de a fenti dolog továbbra is áll.
az imac nem éri meg!Egy 150k-s gép apple logoval.
egyébként:asus maximus v gene
intel core i7 3770k
sapphire radeon hd 7970 oc
kingston 16gb 1600mhz
intel ssd 512gb
seatage 3tb 7200rpm
shatkoon vaya
fsp aurum pro 1200w
samsung sh22bb/bebe
logitech g400
samsung s27a850d
windows 7 ultimate
így 750k.Többit inkább nem ajánlok.
Nem mennék nagyon bele mivel a kérdező nagyívben leszarja a kérdését szerintem meg amúgy is kamu az egész csak valami pistike unatkozik típusú, de nem az a cél elkölteni 6-700 pénzt hanem "dolgozni" kell.
Ha photoshop akkor eleve a monitor a megjelenítés a lényeg szerintem bár attól függ mennyire kell színhelyesnek lennie mennyire kell hogy kalibrálható legyen a monitor és kérdés hogy házilag akarja kalibrálni a delikvens vagy fizet érte külső cégnek, ezzel így a rendelkezésre álló összeg felét el is lehet dönteni elég hamar.
A gép alá már egy dolog hogy kitudja szolgálni a megjelenítő eszközt, nem feltétlen kell mindenből a "legdrágább", bár eleve nem is gondolkoznék "összerakott" gépen.
kérdező:ez kamu?
Egyébként amit az előttem lévő írt az igaz.Biztos csak unatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!