Jó ez a konfig?
Figyelt kérdés
MB: Asus Maximus V GENE
CPU: i7-3770K
VGA: GTX 670
HÁZ: CM HAF-X
TÁP: Be quiet! Straight power e9 700w
SSD: Ocz Vertex 4 120Gb
HDD: WD Caviar black 1TB
RAM: 2*4Gb Corsair Vengeance
Összesen 390K
2012. okt. 23. 16:43
2/14 A kérdező kommentje:
Főleg játek, renderelés
2012. okt. 23. 16:45
3/14 anonim válasza:
Feleslegesen drága alkatrészekből áll(nagyrészt).
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
6/14 anonim válasza:
Igen ezt én is kifelejtettem hogy felesleges meg tényleg drága de hát ha a pénz nem számít,legalábbis én így vélem.
7/14 Közveszélyes Kontár válasza:
Minek ilyen alaplap? menyi ez? elég egy deluxe vagy pro ha sok csatlakozó kell
ha meg tuning kell akkor cpu hütöt mért nem irtad?
ha sok vga t tervezel gépbe mért nembirtad hogy SLI van tervbe?
mert így ez a gép nem túl jó megoldás
8/14 Közveszélyes Kontár válasza:
Ha pénz nem számít akkor játék szempontjából ugy kéne átalkítani hogy gtx 680 beleférjen:)
persze ha nvidia muszáj
9/14 anonim válasza:
Akik már megint lepontoztak, leírhatnák igazán hogy mi bajuk a gépemmel, vagy ne adj' Isten írjanak össze jobbat. A kérdezőnek játékra és munkára is kell. Szerintem az a gép mindkettőben "egész jó"...
10/14 anonim válasza:
Szerintem elég lenne egy i7 3770 meg egy 25-30.000 Ft-os h77-es alapap, és akkor belefér hd 7970 . Amúgy minek akarsz tuningolni egy i7-et?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!