Mennyibe kerül egy 512MB-os RAM?
Figyelt kérdés
és az igaz ,hogy ha van nekem a gépbe egy 512MB-os ram és azt akaom ,hogy 1,5GB-os legyen akkor nem egy 1GB-osat kell bele vanni hanem 2 512MB-osat?2009. aug. 9. 10:29
2/16 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy 1gb vagy 2x512, az ára viszont nagyban függ attol hogy milyen foglalatba illik (ddr, ddr2) és a teljesítményétöl (MHz)és márkától. Ha venni szeretnél arra még nagyon figyelj hogy a mostani ramod teljesítményével megegyeő legyen, ha kisebb akkor lefogja a mostanidat ha nagyobb akkor az újat fogja lefogni.
3/16 anonim válasza:
Körülnéztem kicsit a piacon, 512 megás memóriát nem is találtam. 1 és 2 gigásakat kapsz 3-7000 forintért. Tehát lehet hogy jobban jársz ha veszel egy 2 gigásat. Amikor veszel akkor arra figyelj hogy milyen órajelű memóriákat támogat az alaplapod.
4/16 A kérdező kommentje:
de én ilyenekhez nem értek sajnos:(
úgy nemtudod hogy lehet-e hogy elviszem a gépet valahova veszek cuccost hozzá és beletetetem meg ott mengnézik hogy milyen kell nekem bele
2009. aug. 9. 10:55
5/16 anonim válasza:
Ha elviszed a géped a boltba akkor meg fogják mondani hogy milyen alkatrész jó bele, és bele is rakják, persze nem ingyen.
6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget ,azt kb. mennyibe kerül hogy beletegyék nemtod?
2009. aug. 9. 11:12
7/16 anonim válasza:
Egy-kétezer forint, maximum. (egy egész számítógép összeszerelése kétezer forint). De lehet hogy jobban jársz ha kideríted az alaplap típusát. Ha tudod milyen az alaplap akkor azt is tudni fogod hogy milyen memória kell bele, és a gépet sem kell elvinned a boltba, hanem veszel egy memóriát, hazaviszed, kinyitod a gépet, a memóriát meg berakod a helyére, és ennyi.
8/16 A kérdező kommentje:
csak azt se tudom hova kell tenni ,és más kérdésekbe azt írták hogy ha nemtom akkor inkább ne nyuljak bele
légyszi itt is segíts hogy melyik a legjobb Videókártya
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
2009. aug. 9. 12:13
9/16 anonim válasza:
Már segítettem, a második választ én írtam ;)
10/16 A kérdező kommentje:
jah akkor köszi
2009. aug. 9. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!