Mi lehet a baja?
Kora este a Chrome folyamatosan összeomlott. régebben sokszor csinált ilyet. letöröltem, próbáltam újratelepíteni. nem sok sikerrel..nem egedte. elszedtem a mozzillát. állandóan fagyogatott 4-5 percet kellett várni mig felállt hogy használni tudjam. az Opera most úgy ahogy müködik.. fogjuk rá.
gép néha belassul amúgy ezen kivül jól müködik
Mi lehet a baj?
Május környékén majdnem behalt a vinyóm de egyik infós ismerősöm megmentette. Lehet hogy megint haldoklik?
"Mennyibe kerül kb egy vinyó csere?:)"
Hány GB-os vinyó kéne?Sata vagy Ide csatlakozású?
A másik meg az hogy rengeteg dolog miatt merülhetnek fel ilyen problémák.Persze tippelgethetünk is és majd talán az ezredik találgatásnál rájönnénk a találgatásra,tehát jobb ha az ismerősödet kérdezed meg mert ő úgyis látni fogja majd a gépedet
A Scandisk nem feltétlen jelzi a hibát,automatikusan kijavítja azt ha úgy állítottad be
Javult valamit az állapot egyébként?Lemeztöredezettmentesítést se ártana csinálni vagy vírusírtást
vírusirtás folyamatban. 80% körül jár. még nem talált semmit
viszont lemeztöredezettségmenteítésnél. az elemzésnél megáll 39%nál. ez mit jelent?
próbálom telepíteni a chrome-ot és telepítés első fázisa h"connecting with internet" de nyilván van net a gépen. kapcsolodva vagyok...
na mindegy. már belezavarodtam:D
firefox müködik. tökéletesen!
időközbe végzett a virusirtó. nem talált vírust. viszont az írta ki h "néhány fájlt nem lehet átvizsgálni":/
amugy a vinyókhoz nem értek sajna h milyen kéne:))csaj vagyok:D
hnap azért megmutatom ismerősömnek.
addig is köszi a segítséget
A lemeztöredezettségmentesítéshez is kell szabad hely a merevlemezen,azt hiszem 15%,ha ez nincs meg akkor nem lesz képes végrehajtani ezt a műveletet vagy a másik lehetőség: annyira töredezett a hdd hogy még az elemzés is eltart egy kis ideig :D
AZ bizony okozhatja a fagyogatást.Mennyi a RAM-od és milyen operációs rendszert használsz?Chrome-ot szerintem uninstalálj mindent,utánna frissen telepítsd
win 7
és 3gb-s ram és 2,75 használható azt írja:)
és bőven van hely a gépen jóval több mint 15%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!