Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja?

Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Kora este a Chrome folyamatosan összeomlott. régebben sokszor csinált ilyet. letöröltem, próbáltam újratelepíteni. nem sok sikerrel..nem egedte. elszedtem a mozzillát. állandóan fagyogatott 4-5 percet kellett várni mig felállt hogy használni tudjam. az Opera most úgy ahogy müködik.. fogjuk rá.

gép néha belassul amúgy ezen kivül jól müködik

Mi lehet a baj?

Május környékén majdnem behalt a vinyóm de egyik infós ismerősöm megmentette. Lehet hogy megint haldoklik?

2012. okt. 22. 22:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én a helyedben azért vettem volna egy új vinyot amire a rendszert telepítettem volna fel,igen lehet hogy haldoklik de így látatlanban nem sokat tudunk segíteni,ajánlott lefuttatni egy Scandisk-et de ha fizikai szektorhibás akkor azzal nem lehet mit kezdeni
2012. okt. 22. 22:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül kb egy vinyó csere?:) és milyen gyorsan csinálják meg?
2012. okt. 22. 22:51
 3/15 anonim ***** válasza:
A vinyó csere,egy HDD árába kerül. Te is megveheted,és kicseréled. 15ezer körül már van 500GB
2012. okt. 22. 22:57
 4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2012. okt. 22. 23:05
 5/15 A kérdező kommentje:
a scan disknél nem jelzett semmi hibát. remélem nicns nagybaj:/ de azért hnap megkérdezem egy ismerősömet
2012. okt. 22. 23:08
 6/15 anonim ***** válasza:

"Mennyibe kerül kb egy vinyó csere?:)"

Hány GB-os vinyó kéne?Sata vagy Ide csatlakozású?

A másik meg az hogy rengeteg dolog miatt merülhetnek fel ilyen problémák.Persze tippelgethetünk is és majd talán az ezredik találgatásnál rájönnénk a találgatásra,tehát jobb ha az ismerősödet kérdezed meg mert ő úgyis látni fogja majd a gépedet

A Scandisk nem feltétlen jelzi a hibát,automatikusan kijavítja azt ha úgy állítottad be

Javult valamit az állapot egyébként?Lemeztöredezettmentesítést se ártana csinálni vagy vírusírtást

2012. okt. 22. 23:22
 7/15 A kérdező kommentje:

vírusirtás folyamatban. 80% körül jár. még nem talált semmit

viszont lemeztöredezettségmenteítésnél. az elemzésnél megáll 39%nál. ez mit jelent?

próbálom telepíteni a chrome-ot és telepítés első fázisa h"connecting with internet" de nyilván van net a gépen. kapcsolodva vagyok...

na mindegy. már belezavarodtam:D

2012. okt. 22. 23:25
 8/15 A kérdező kommentje:

firefox müködik. tökéletesen!

időközbe végzett a virusirtó. nem talált vírust. viszont az írta ki h "néhány fájlt nem lehet átvizsgálni":/

amugy a vinyókhoz nem értek sajna h milyen kéne:))csaj vagyok:D

hnap azért megmutatom ismerősömnek.

addig is köszi a segítséget

2012. okt. 22. 23:32
 9/15 anonim ***** válasza:

A lemeztöredezettségmentesítéshez is kell szabad hely a merevlemezen,azt hiszem 15%,ha ez nincs meg akkor nem lesz képes végrehajtani ezt a műveletet vagy a másik lehetőség: annyira töredezett a hdd hogy még az elemzés is eltart egy kis ideig :D

AZ bizony okozhatja a fagyogatást.Mennyi a RAM-od és milyen operációs rendszert használsz?Chrome-ot szerintem uninstalálj mindent,utánna frissen telepítsd

2012. okt. 22. 23:34
 10/15 A kérdező kommentje:

win 7

és 3gb-s ram és 2,75 használható azt írja:)

és bőven van hely a gépen jóval több mint 15%

2012. okt. 22. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!