Egy ilyen videókártyával hogyan mennének a mai játékok 1366X768-as felbontásban?
Figyelt kérdés
Sapphire HD6670 1GB DDR52012. okt. 22. 20:37
11/14 A kérdező kommentje:
"Csak okoskodnak itt az emberek."
Azért Hart,meg Alex tényleg tudja a dolgát. :)
2012. okt. 22. 21:13
14/14 anonim válasza:
"Azóta bújhattam az internetet, hogy megtudjam mi hogy merre. "
Az lehet, de szerintem nyugodtan letagadhatod. Amúgy is miben mutatkozik ez meg? Ok nélküli win élmény index dicséretben, GTX 650Ti szarozásban, azért mert neked volt egy GTX 550Ti-d ami nem jött be, meg még abban, hogy minden hova leírod milyen fasza a HD 7770-ed. Igaz, én kérek elnézést.
"Csak okoskodnak itt az emberek"
Az okoskodásnak számít ha leírom, hogy valamit rosszul tudsz, és ne erősködj olyannal szemben aki jobban ért hozzá? Mindezt kicsit sajátos stílusban persze.
Szerintem ez még mindig jobb mintha azt művelném amit te.
ui: Bocs, de őszinte kedvemben vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!