Az alábbi konfiggal milyen játékok mennének és milyen felbontásban?
Sziasztok, monitorom FullHD [ 1920x1200 ]
A konfig :
Processzor : [link]
Alaplap : [link]
Videókártya : [link]
RAM : [link]
TÁP : [link]
Szeretném ha leírnátok az új játékok nagy részét és mellé hogy milyen felbontáson menne lagg mentesen . ! :)
Köszönöm.
Értem, de jelenleg csak ennyi pénzem van rá, és már egy jó pár éve egy kacat gépet használok ... :/
Van mellette konzolom, a gép csak azért kell hogy legyen egy erős gépem + böngészés, film nézés, letöltés, multiplayer meg egy pár jó játék (Borderlands 2 , Left 4 Dead 2 , Counter Strike 1.6 )
Ettől többet nem szánnék a gépre, szóval akkor FULL HD max-ba mennének a játékok ? Az újak ?
Hát a Battlefield 3 biztos nem fog menni FULL HD Ultrán,de ezeket,amit felsoroltál fognak. :)
Amúgy jó lesz a konfig így is. :)
Mi az hogy max ban?
most irta hogy medium on
melesleg neked 1200 as a monitorod nem 1080 as
vagyis full hd tól nagyobb
7750 pedig eleve nem full hd ra van hanem kisebb felbontásra
vagyis szerintem valamely játéknál ha jól akarod hogy menyjen és még normális grafikán akor lejebb kel vened felbontást
ilyen felbontásra ajánlom mielöbb beszerezni 7850 1GB ot legalább mikor lehetöséged lesz
persze ha nem lesz mindegy
de maxra ne ís számíts ezel
persze ha magas fps szám nem érdekel akor mindegy beálítani betudod maxot
de maxon élvezhetöen játszani aligha
multiban 20fps nem biztos hogy jó...
Persze áráért tökéletes a konfig
meg kompromiszumokal mindenel tudsz magas fps el játszani (csak te maxot irtál)
amiket soroltál játékokat azoknak ultra körül is menie kéne nem olyan nagy igényüek ha igaz
szóval szép kis konfig de hatalmas elvárásaid ne legyenek
játsz és ne azzal törödj hogy egy beálitás nincs maxon az viszont nagyobb baj lehet hogy nagyigényü játékoknál febontást is lehrt viszább kel veni föleg ha képarány miat 1200 ban szeretnéd amugy játszani öket
de hát majd meglátod ha nem kel akor örülsz
Értem én mit akarok mondani .
Vegyük a Borderlands 2-t azzal szeretnék játszani a legjobban. Ezzel a konfiggal tudom játszani "élvezhetően" nem muszáj FULLHD-ba csak lássam HD minőségbe és ne laggoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!