Gamer pc olcsón?
Figyelt kérdés
Na szóval egy olyan pc-t szeretnék vásárolni, amin futnak a legújabb játékok is lehetőleg elég jó grafikán( nem pont full hd-ban). Max 70K-t költenék rá.. lehetőleg 4 giga memória, 1 giga vga 500gb vinyó stb. Válaszokat köszönöm, kötekedők kerüljenek:) ?2012. okt. 22. 09:48
1/9 anonim válasza:
Ennyiből nem igazán fog kijönni újonnan a te igényeidnek megfelelő gép.
2/9 anonim válasza:
Ennyi pénzért már egy kiváló irodai PC-t kapsz.
3/9 anonim válasza:
Akkor a használt piacon nézelődj.
5/9 anonim válasza:
Ez fér bele 70 000 forintba, ésszerű keretek közt minden játékot élvezhetően futtat.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsónak és a többieknek is, és én is használtra gondoltam volna, szal még küldjetek pls :DD
2012. okt. 23. 11:50
7/9 anonim válasza:
Játékra marhajó gépet kapsz ha a #4 válaszoló első belinkelt gépét veszed meg.
8/9 gmarci66 válasza:
Itt nézzed ez jó oldal: pcoutlet.hu/szamitogep .
9/9 anonim válasza:
Persze....A pcőrület.hu az tényleg jó.
NEM!Nem jó.Azok az árak eleve irreálisak.Beleraknak a gépe valami vacak tápot és a puccos házat meg az eredeti Windowst fizettetik ki veled.Nehogy ott vásárolj!
Én inkább használtba gondolkoznék a helyedben.Ha esetleg most rendelkezel egy számítógéppel akkor azt talán fel lehetne fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!