. GAMER PC. Pc játékra olcsón megoldható?
Figyelt kérdés
Szoval nincs sok pénzem rá de egy konfig kéne kb 130-140 között!! Köszi :))2012. szept. 8. 09:16
1/10 anonim válasza:
Annyiból megoldható. Esetleg veszel egy konzolt és még eredeti játékra is telik.
2/10 A kérdező kommentje:
Éertem de nekem gép kéne :S :DD
:)
2012. szept. 8. 09:26
3/10 anonim válasza:
+3000 Ft a gépösszeszerelés.
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Szabó Mátyás(spörhí: nem rossz konfig, csak én én 1GB-os HD7850et nem vennék. Bőven kihasználja a 2GB VRAM-ot is.
6/10 anonim válasza:
Kicsit elírtam, nézzétek el, reggel van még. :)
7/10 anonim válasza:
a költség vetés ezt kívánja de ha nem baj a 150K fölé megy akkor nyugodtan lehet 2Gb-os is.
8/10 anonim válasza:
Monitor függő :x ha fullHD monitor van akkor megéri az a 2giga már csak azért is, hogy ne abból legyen gond pl. egy év múlva.
9/10 A kérdező kommentje:
értem KÖSZI MINEDNKINEK :))
2012. szept. 8. 12:40
10/10 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? Teljesen igazam van/volt. Aki nem hiszi, hogy kell neki a 2GB VRAM az nézzen teszteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!