Melyik jobb processzor játék terén Fx-8120 vagy Intel-3330? Megrendeltem már az fx-et, rosszul döntöttem?
"Miért kéne komolyabb terheléskor másik hűtő??"
Hagyd rá, GYK-s rákfene, hogy egy egy idióta intel fan(abból a fajtából ami ha nem kék akkor tuti szar) megjelenik és elkezd a TDP értékekkel dobálózni.
"némelyik GYK-s rákfene akkora nagy arcnak képzeli magát"
Hol van most neked nagy arcom? Persze legyen, de akkor is én napi szinten segítek itt, válaszok. Valahogy senki nem szokta azt írni, hogy te hülye ez nem így van, ne mondj már marhaságot.
"ajánlgassa a fos AMD-t "
Miért fos az AMD? Mert te azt mondod? Fura mód rajtad kívül senki más nem állítja ezt(elnézést, a többi felhasználódra nem gondoltam) akkor mindenki hülye. Az meg megint vicc, hogy mindig a TDP-vel jössz. AMD ezt felső értékként adja meg, azt a 125wattot a legnagyobb bull alapórajelen 100%-os terhelésnél(amit az egyszerű user csak szintetikus tesztel fog elérni) se eszik annyit, valós felhasználás közben meg meg se közelíti. A fogyasztás különbségek meg annyira kicsik, hogy megérezni csak nagyon kis mértékben lehet a számlán.
Az extreme tuning meg úgyszintén nem fenyegeti az átlag usert. Persze annyi eszecske nincs, hogy a bullt onnan támad ahonnan érdemes(pl a szar egyszálas teljesítmény).
"közbe neki is intel processzor van. "
Akkor meg mi van? Attól mert nekem intelem van AMD-t nem is ajánlhatok? Ez hülyeség. Akkor pl tápegységből se ajánlhatok pl Enermax Triathlort mert nekem FSP-m van?
"Szerintem az ilyen idióta ne ajánlgasson másnak"
Szerintem meg az olyan nem aki még a TDP-vel sincs teljesen tisztába és ilyeneket írogat:
"komolyabb terheléshez az Fx-8120-nak kell egy CoolerMaster Hyper 612S vagy Scythe Mugen3 hűtő"
"Nem szánalmas egy kicsit?"
Ha én az vagyok te akkor mi?
Ja és azt még elmondanád miért járt olyan rosszul?
Játéknál nem lesz különbség(elnézést, anadtechnél meg tomshardwerenél van), az átlag felhasználáskor se, ha meg melózik rajta akkor meg még jobb is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!