Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopba bele rakhatok 2...

Laptopba bele rakhatok 2 különböző típusú memóriát?

Figyelt kérdés

Most van bent 1db 1 Gb-os (DDR2)! Bővíteni szeretném!

Köszi

2012. okt. 20. 19:27
 1/4 MSC ***** válasza:
bele rakhatsz csak nem biztos hogy dual csenelbe fog menni vagy hogy tökéletesen fog működni. mer lehetnek hibák pl nem áll le nem kapcsolbe a gép vagy ha ezek nincsenek és elindul akkorse biztos hogy dualcsenel be megy ezt cpuz vagy aida 64 progival tudod meg nézni
2012. okt. 20. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Ajánlott lenne olyat mint a gyári ,vagy olyat amit a gyártó támomat,bár ezt laptopnál nem mindíg olyan könnyű megtudni.

Hiá veszel ddr2-őt nem biztos,hogy egyártalám felismeri,asztali gépen már jártam így jópárszor,többnyire a bios frisstés segítt,már ha eyártalán van biosz frissítés ami kompatibilissé teszi az új memóriát. De egy laptop kevésbé jól variálhatü mint egy asztali gép.

Más memóriát nem éri meg beletenni,sem lassabbat mert a leglassabb memória sebessége lesz a mérvadó.

Ha pedig más memória generáción gondolkozol,ddr vagy ddr3 azt felejtsd el,mert még foglalatuk sem egyforma.

2012. okt. 20. 19:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Most Micron márkájú RAM van benne, találtam egy eladót neten (Micron DDR2 1GB), hogy a márkán belül egyeznek-e nem tudom, de ugyan olyan sebességűek!
2012. okt. 20. 19:52
 4/4 belapus ***** válasza:
Ha ugyanaz a típusa, van rá esély, de a legbiztosabb, ha KIT-et veszel.
2012. okt. 20. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!