Néhány kérdés az xbox 360 ról? .
-Olvastam hogy van benne wifi, milyen a hatótáva a wifinek?
-Olvastam hogy összecsaktlakoztatható pc-vel, ez mit takar (mire jó)?
-Mit lehet csatlakozntatni usb-n hozzá?
-Másolt lemezt visz-e?
-A vezeték nélküli kontroller elég gyorsan reagál?
-Nekem olyan kb 60 cm-s átmérőjü tv van, az elég hozzá(kinektet is vennék hozzá)?
-Megéri megvenni pc mellé?
-Hogy lehet célozni a kontrollerrel?
Wifi: Igen van benne wifi.
Hatótáv:Jó pár méter (gondolom ugyanabban a lakásban akarod használni amiben a router van mert akkor nem lesz vele gondd)
Pc csatlakozás: Igen minden konzolhoz lehet pc csatlakoztatni igazából nincs túl sok értelme.
USB:Pandrive-ot külső merevlemezt egyéb ilyen okosságokat.
Másolt lemez:Másolt lemezt csak akkor fog beolvasni ha chippelve van különben nem.
Kontroller:A kontrolleről csak annyit hogy a konzolok közt a xBox-nak van a legjobb kontrollere.Tehát elég gyors lesz.
A tv az mindeggy (bár előny a HD a grafikai felbontás miatt) de mindössze egy audio meg egy scart csatlakozónak kell a tv-n lennie.
Persze hogy megéri megvenni, a legjobb konzol (egyenlőre)
és nagyon sokan veszik a mai napig is.
A kontrollerrel csak rajtad múlik hogy hogy lehet célozni meg fogod szokni nagyon gyorsan! :)
"Pc csatlakozás: Igen minden konzolhoz lehet pc csatlakoztatni igazából nincs túl sok értelme. "
Azért van értelme szerintem. Ha engedélyezed a média megosztást Media Player vagy Media Center alkalmazással a megosztott filmeket, zenéket eléred az Xbox saját lejátszójával. Én rengeteget használom szintén kb 60 cm-s, HD ready tv-vel. Sokkal jobb mint a monitoron nézni a filmeket. Plusz nekem az 5.1 is alapból az Xbox-ra van kötve, így zenét hallgatni is jobban szeretek azon.
"USB:Pandrive-ot külső merevlemezt egyéb ilyen okosságokat. "
pl USB-s billentyűzetet is, hasznos ha sokat kell gépelni (mondjuk ha üzenetet írsz). egeret nem lehet.
Egyébként minden jól van leírva, ez csak egy kis kiegészítés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!