Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Néhány kérdés az xbox 360 ról? .

Néhány kérdés az xbox 360 ról? .

Figyelt kérdés

-Olvastam hogy van benne wifi, milyen a hatótáva a wifinek?

-Olvastam hogy összecsaktlakoztatható pc-vel, ez mit takar (mire jó)?

-Mit lehet csatlakozntatni usb-n hozzá?

-Másolt lemezt visz-e?

-A vezeték nélküli kontroller elég gyorsan reagál?

-Nekem olyan kb 60 cm-s átmérőjü tv van, az elég hozzá(kinektet is vennék hozzá)?

-Megéri megvenni pc mellé?

-Hogy lehet célozni a kontrollerrel?

2012. okt. 19. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Wifi: Igen van benne wifi.

Hatótáv:Jó pár méter (gondolom ugyanabban a lakásban akarod használni amiben a router van mert akkor nem lesz vele gondd)

Pc csatlakozás: Igen minden konzolhoz lehet pc csatlakoztatni igazából nincs túl sok értelme.

USB:Pandrive-ot külső merevlemezt egyéb ilyen okosságokat.

Másolt lemez:Másolt lemezt csak akkor fog beolvasni ha chippelve van különben nem.

Kontroller:A kontrolleről csak annyit hogy a konzolok közt a xBox-nak van a legjobb kontrollere.Tehát elég gyors lesz.

A tv az mindeggy (bár előny a HD a grafikai felbontás miatt) de mindössze egy audio meg egy scart csatlakozónak kell a tv-n lennie.

Persze hogy megéri megvenni, a legjobb konzol (egyenlőre)

és nagyon sokan veszik a mai napig is.

A kontrollerrel csak rajtad múlik hogy hogy lehet célozni meg fogod szokni nagyon gyorsan! :)

2012. okt. 20. 00:10
 2/2 anonim ***** válasza:

"Pc csatlakozás: Igen minden konzolhoz lehet pc csatlakoztatni igazából nincs túl sok értelme. "

Azért van értelme szerintem. Ha engedélyezed a média megosztást Media Player vagy Media Center alkalmazással a megosztott filmeket, zenéket eléred az Xbox saját lejátszójával. Én rengeteget használom szintén kb 60 cm-s, HD ready tv-vel. Sokkal jobb mint a monitoron nézni a filmeket. Plusz nekem az 5.1 is alapból az Xbox-ra van kötve, így zenét hallgatni is jobban szeretek azon.

"USB:Pandrive-ot külső merevlemezt egyéb ilyen okosságokat. "

pl USB-s billentyűzetet is, hasznos ha sokat kell gépelni (mondjuk ha üzenetet írsz). egeret nem lehet.

Egyébként minden jól van leírva, ez csak egy kis kiegészítés :)

2012. okt. 21. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!