Gyenge lenne a 420W-os tápegység?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy Gainward HD3850-es VGA-t a gépembe.Az alaplap Intel 915P/G Combo2, 2db 3.06GHZ-es procival és 2GB RAM-mal. Eddig aránylag minden rendben ment, de az új kártya beszerelése után úgy fél nappal minden előzmény nélkül kikapcsolt a gép. Újraindítottam, de megint csak ez történt. Ezek után már a Windows sem töltött be rendesen, amikor bejött a desktop kikapcsolt. Újratelepítettem a Win-t, fél napig jó volt, utána ismét elkezdte a fent tüneteket.2009. aug. 7. 23:27
3/8 anonim válasza:
Nem igaz amit mondanak előttem, ez a konfig egy 350-es JÓ MINŐSÉGŰ táppal is tökéletesen működik. Szóval szerintem más a gond. Ha kételkedsz, ezt olvasd el:
4/8 anonim válasza:
Pl. egy 400 Wattos FSP tökéletes lenne.
5/8 anonim válasza:
az a gond, hogy gondolom a tápod egy olcsó, noname táp, tehát közel nem éri el azokat az értékeket, ami rá van írva.
egy márkás, fsp, chieftec, enermax, corsair tápot ha vennél, abból jó a 400-os is, az garantáltan le is adja majd azt, ami az oldalára van írva
7/8 A kérdező kommentje:
Igen ez elég valószínűnek tűnik
2009. aug. 8. 12:39
8/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem, Colorsit márkájú a táp......................
2009. aug. 8. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!