Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tablet PC márkák rangsorolása?

DaPe kérdése:

Tablet PC márkák rangsorolása?

Figyelt kérdés

Egy Tablet PC vásárlása előtt állok, de nem igazán tudom, hogy melyik márkát érdemes választani.

Tudnátok nekem rangsorolni a Tablet PC márkákat? Esetleg aki otthon van ezen a téren, tudna nekem pár sor írni altípusokrol is?

Leginkább ami érdekelne: akku, megbízhatóság, oprendszer.

(Árba 50-100e Ft között gondolkozom)

Előre is köszi a Válaszokat!

Üdv: DaPe

2012. okt. 19. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Ahány ember, annyi féle rangsort fog állítani.
2012. okt. 19. 10:44
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Apple (iPad 2 van 100e alatt) és Asus de ez szubjektív nagyon
2012. okt. 19. 10:50
 3/4 Komplikato ***** válasza:

Azért régebben Tablet PC-nek a valódi tábla PC-t hívták, nem a mobil procis iOS és Android kütyüket. Ott lehetne márkákat sorolni.

Ilyen sima Teblet ügynél jelenleg ez hit kérdése.

Szerintem az Acer nem rossz Android kütyükben, Toshibának is volt pár jó eresztése, a Samsung az ipar legnagyobbja, és az Asus tabletjei az új Zselé Bab frissítés után hirtelen az egyik legjobb Androidos kütyü lett. Viszont ezekből max. a kifutó gépek vannak 100K alatt, éppen mint iPad-ből is.

2012. okt. 19. 11:18
 4/4 anonim válasza:
50%
Nexus 7!!!olcsó!!!quad core!!ennyi elég is!!!!!
2012. okt. 19. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!