Melyik márkák a legmegbízhatóbbak, és a kerülendőek, ha HDD-ről van szó?
Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 17:51
1/6 anonim válasza:
A Seagate meg a WD jó, az a Simmtronics vagy mi a gány kerülendő.
2/6 lambo96 válasza:
Seagate, Western Digital a jók szerintem is.
A kerülendők pl. a Samsung szerintem. Nem akarom leszólni a samsungot, mert nagyon sok mindenben jók, viszont a hdd a gyenge pontjuk.
3/6 anonim válasza:
lambo96
Nekem volt Samsung vinyóm, sőt most is van egy, évek óta megy, meg ismerősök körében is volt bőven belőle, és semmi baj nem volt velük soha.
De a Samsung már amúgy is a Seagate-é.
4/6 lambo96 válasza:
Értem. Mint írtam is nem szólom le a Samsung-ot, mert nagyon jók. Ezek szerint én fogtam ki a hibás szériákat.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem csak te. Amúgy mi ismerjük egymást Sampforumról, de a kilétem maradjon titok :D
Visszatérve a vinyóra, egy ismerősömnek kattogni kezdett, és rengeteg ember panaszkodott ugyanerre a jelenségre.
2012. okt. 11. 15:33
6/6 lambo96 válasza:
:$ Te kis huncut :D Azért privátban megírhatnád :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!