Win7 64 bit-re milyen TV tunert vegyek?
Paneles koax kábel-hez keresek valamit ami viszonylag olcsó és ne legyen probléma a 64 bites rendszerrel.
Előre is köszi a segítséget.
Szia!
Nekem volt egy dvb-t usb alcor, amelyhez csak utolag adtak ki win764bit drivert. Sajnos sokszor kifagyott, az alkalmazas bezarasa altalaban sikertelen volt, csak homokorazott. Egyszer valamilyen win7 frissites utan vem volt kep, csak hang. Akkor elegem lett, vettem egy leadtec markajut. Ahhoz ugyan azt a tv nezo alkalmazast adtak, de megis jobban ment:
Ha most vennem kellene, a legujabbat neznem ki es ellenoriznem, hogy a gyarto oldalan a termeknel irjak-e megfelelo oprendszer tamogatast.
Én is úgy jártam telepakoltam ram-mal a gépet és ugye 64 bitre kellet cserélnem a rendszert, a gyári weboldalukon találtam hozzá win7 64 bit drivert, de mint kiderült kamu :(
És nem találok neten olyan kártyát, ami 100%, hogy jó 64 bites rendszerre, illetve nem annyiba kerül mit maga egy TV...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!