Ez a gép elbírná a Windows 7-et?
Első vagyok. Bocsi, úgy látszik még nagyon korán van. Ilyen hülye nem lehetek és mégis... Szóval itt a video linkje. Bocsi. :D
A win 7 ajánlott gépigénye, a RAM tekintetében 1Gb. De azért megsúgom, hogy kell neki a 2 Gb.
Amúgy láttam már gyengébb gépen is Win 7-et, ezért a válaszom, hogy döcögősen, és az Aero téma letiltásával úgy- ahogy, futna.
A processzorral és a RAM-mal még nem lenne nagy gond, de a VGA-val lehet. Az aeronak télleg annyi, anélkül viszont lehet elfutkorászna rajta.
A RAM tuti elég, mert én anno egy laptopomon simán tudtam használni a 7-et:
2.8 GHZ intel pentium
512 mb ram, -64 mb az intel mittomén minek (815 vagy mi volt benne)
Aero nélkül csak úgy süvített!
Elbírja, én is használtam ilyesmi masinán, csak nem egy múzeumi vidikarival, hanem GeForce 6600-assal.
Viszont játszani nem fogsz rajta, én is csak facebookra dobtam, össze, megilyesmi oldalakat nézegetni. (És Aero nélül tisztán futott a gép, semmi szart nem telepítettem rá!)
Ha összevissza teleszarja az ember ilyen reklámokkal, akkor deöcögni fog rendesen.
viszi 100%ra :D a vidikártya jó hozzá megy rajta az aero is a proci is viszi bár elég őskövület (lecserélhetnéd vmi jobbra max 15000 egy gyengébb 2magos) egyedül a RAM kevés mert elvinné csak akadna meglehet min egy fél giga kéne hozzá :D
összesítve elvinné csak nem érné meg felrakni, mert a játékok nem biztos h funának de ha már ennyire új oprendszert akarsz akk én ajánlom h várj egy-két hónapot mire kijön a Win8 már javítottabb változata :D és azt ragd fel ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!