Pár óra gép használat után, miért jelentkezik akadó, beragadó hang?
Már egy elég ősi problémával küszködöm a gépemmel kapcsolatban, mert ha a gép több mint 1 napig bevan kapcsolva, elkezd beakadni minden hang a gépen, akár zene, játék, video.. és csak az újraindítás segít. Torrent használatkor, ez a folyamat felgyorsul, és akár 1-2 órán belül is elkezdődik ez az akadó, beragadó hang, mintha befagyna a hang, aztán egyszer csak teljesen elmegy, majd akadozva visszatér.
miért lehet ez ?
előre is köszönöm a válaszokat, segítségeket !
valami megeszi a memóriát a gépeden.
amikor a probléma jelentkezik, indíts egy feladatkezelőt, és írd ide be a 10-15 legtöbb memóriát illetve cpu-t használó processzt.
Rendben, amint jelentkezik megnézem, és posztolom :)
régebben egyszer elmúlt ez a probléma, mikor letöröltem az AVG-t, de most valamiért ismét jelentkezik..
sok helyen olvastam, hogy át kellene lehet állítani DMA módba a vinyót, de a merevlemeznél eszközkezelőben nem találtam ilyen beállítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!