Nem tudom eldőnteni. Van 2 tablet: navon platinum7, concorde tab one? A többi lent.
Figyelt kérdés
kiprobáltam már mind a 2-öt és nem tudom eldőntenni leginkább játékra kellene azt tudom hogy a concorde viszi a gta3-at a navon meg a Minecraftot ezért kérlek titeket hogy melyik lenne jobb vétel de ha tudtok jobbat irjátok le letszi Max.30000FORINTOT tudok rászánni?2012. okt. 15. 14:15
1/4 anonim válasza:
Concorde. Ahhoz van normális support.
De ne lepődj meg ha lesznek játékok amelyek nem támogatottak lesznek. Ezek baromi olcsó tabok, épp ezért a hardver se valami erős bennük, ami néha meg is fog érződni akár játékok alatt, akár sima átlagos használat közben.
2/4 A kérdező kommentje:
azt nem tudja valaki hogy mi a türés határ játékoknál (úgy értem hogy melyik az a játék amit még elvisz (cím) )
2012. okt. 15. 15:31
3/4 anonim válasza:
m1 ugyan az a hardware de a concorde késöb is frisithetö lesz... ha játszani akarsz vegyél xboxot vagy pspt estelg nintendo ds-t... de nekem pl a Concorde one-ra fáj a fogam
4/4 Letenyei Norbert válasza:
a minecraft megy a Concordon is és ha nem akkor téged át basztak mert nekem az van és akadás nélkül megy és igen a Concord a jobb pedig nekem 8 féle navon cuccom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!