Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen processzor vegyek? (AMD)

Milyen processzor vegyek? (AMD)

Figyelt kérdés
Sziasztok, új konf. vásárlásán gondolkozok, AMD magot szeretnék venni, csak már nem vagyok annyira tisztába azzal hogy mi hol tart a számítástechnika terén, ezért szeretnék megkérdezni egy nálam jobban hozzá értőt. Ár 20, max 40e forintba gondolkoztam, de csak akkor, ha az ár/érték azt kívánja, hogy drágábbat vegyem. Eddig AMD FX-6200 AM3+ 3, 8GHz-et néztem, de nem vagyok biztos a döntésemben. (néztem egész szép magokat a Phenom II szériában is) Válaszokat előre is köszönöm.

2012. okt. 14. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
A Phenommal az van,hogy már-már kezd kimenni "divatból",ha az ember új AMD processzort vesz,akkor FX-ben kell gondolkodni.Amúgy FX 6200 helyett jobb választás az FX8120.:)
2012. okt. 14. 22:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Amit te magnak hívsz az CPU.

FX6200 nem rossz. A gép többi része milyen? Megvan már vaalmi? Mire kell a gép és mennyit szánsz rá?

2012. okt. 14. 22:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm eddigi válaszaitok. (bocsi a mag miatt, de amikor én utoljára a számítógépemhez nyúltam, akkor a mag még elfogadható volt, mivel akkor tényleg csak 1 mag volt)

A processzor köré szeretném tervezni a konfigurációm (alaplap, táp, winchester SATA2 már van), szóval igazából csak processzort, és alaplapot szeretnék venni (RAM-ból szerencsére nem történtek olyan változások amit ne tudnék követni), összesen 40-70 ezer forintot szeretnék költeni. (memória nélkül)

2012. okt. 14. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Most akkor alaplapod van,vagy nincs? :D
2012. okt. 14. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Tényleg felsorolhatnád hogy pontosan mi van meg (típusokat is), és mi kell. És hogy mire akarod használni.
2012. okt. 14. 22:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Uh, sajnálom, fáradt vagyok már picit :D

Akkor a legegyszerűbben: alaplap+processzor kell, játékra, filmnézésre, 40, max 70 között.

2012. okt. 14. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Tehát akkor a kettőre max.70k-d van,ugye?

Amúgy milyen a tápod pontosan?(márka,típus,Watt)

2012. okt. 14. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:
És VGA? Mert ha játékra kell, pont az lenne a lényeg.
2012. okt. 14. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!