VGA hiba? Ötletek? Mi lehet a baj?
Játék közben vízszintes csíkok jelennek meg a képernyőn. A csíkozódás csak a függőleges objektumok megjelenítésénél érzékelhetőek,és akkor ha mozgatom az egeret vízszintes irányban. Mi okozhatja ezt? Wint újraraktam,legfrissebb driver van fent.
Sapphire 6870 VGA ról van szó. Mindegy milyen játékot indítok el,érzékelhető a jelenség. De csak játék alatt,film vagy netezés közben még nem vettem észre. Lefuttattam 3dmarkot,egyszer kilépett hibaüzenettel,utána végig lefutott.
Nekem is ez volt, ugyan ezt csináltam mint te, és egy hétre rá bedöglött :/
Azóta se tudom, hogy mit kellet volna tennem, remélem valaki leírja :D
Mért kötöszködhetne?
erre való pont a garancia
.
ha tiszta a lelkiismereted akkor öszintén tudsz határozotan kiálni hogy gatanciázák
ha nem akor meg fülentve :P
(szóval ha csináltál vele valamit amit nem kelet volna...)
ha meg valakinek már nincs a kártyájára garancia és nem tud vele mit kezdeni akkor próbálja meg ezt a legvégső esetben :D
Még garis! És "tiszta a lelkiismeretem" Nem csináltam semmi olyat ami miatt elveszne a garancia.
Azért félek,mert rengeteg olyat lehet olvasni fórumokon hogy nem ismerik el a hibát stb... De ettől függetlenül vissza viszem a boltba.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!