Ram hiány miatt lehet a játékba Szaggatás, Lassulás?
Figyelt kérdés
Windows 7 64bit rendszerem van és 4 gb ramom. Volt ma olyan, hogy játszottam a prototype 2-vel FULL-osan. és nagyon sokszor beszaggatott, ot ahol nem kéne de tök furán .. nem a szokásos lagg, hanem belassult néha stb. Kiléptem tálcára és láttam hogy valami pár száz MB RAMOM szabad. a gépemmel nincsen baj, bírja a játékot, csak szerintem a ramom kevés, nem?2012. okt. 13. 18:42
1/9 anonim válasza:
Persze hogy lehet, de 4 GB azért nem kéne hogy annyira kevés legyen.
Gép többi része milyen?
2/9 A kérdező kommentje:
VGA: HD 7770
CPU: fx 6100
2012. okt. 13. 18:50
3/9 anonim válasza:
Hát nemtom, ajánlott gépigénynél 4 GB RAM-ot ír, VGA-nak viszont HD5850 vagy jobbat, ami erősebb a 7770-től.
4/9 A kérdező kommentje:
De nem a videókártya miatt akad be.
2012. okt. 13. 19:32
5/9 anonim válasza:
Honnan tudod?
A HD7770 azért nem épp Ultra grafikára való.
De ha kérsz kölcsön valakitől még RAM-ot egy teszt idejére, akkor kiderül.
6/9 A kérdező kommentje:
Mert ha 1 adott részen 1x jól viszi a videókártya, akkor utólag is jól kell vinnie, nem?
2012. okt. 13. 21:27
7/9 A kérdező kommentje:
Meg hát előtte vitte tökéletesen
2012. okt. 13. 21:29
8/9 A kérdező kommentje:
ráadásúl spanomnak a gyengébbik gépe viszi maxon .. és több ramja van.
2012. okt. 13. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!