Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép gyenge a youtube-hoz?

Ez a gép gyenge a youtube-hoz?

Figyelt kérdés

[link]

Néhány videó megy a legkissebb nézeten , de a többség az nagyon szaggat, a minőségtől függetlenül, és csak az operával megy , más böngészővel sokkal roszabb.

Letöltöttem a legújjab flash playert de az sem segített rajta...Wifiről jön a net, de szerinem azzal nincs baj...

Régen olyan 3-4 évvel ezelőtt simán ment rajta a youtube, de azóta nem próbáltam , most viszont nem jó.

A válaszokat előre kössz!

2012. aug. 22. 18:55
 1/6 slakat ***** válasza:
Ha más programok gond nélkül futnak, akkor a net kapcsolat hibájára szavazok. Próbáld ki, hogy amikor elindítod a videót, utána rányomsz a szünetre és megvárod, hogy a puffer legalább a feléig elmenjen és csak azután nyomod a lejátszást.
2012. aug. 22. 19:32
 2/6 A kérdező kommentje:

hát, más programmal nincs bajom, amúgy a youtube, nem úgy akad, h megy egy kicsit és tölt, hanem magát a videót akadozva játsza le...( nem tudom jobban elmagyarázni), de teljesen le van lassulva a kép is meg a hang is olyan mintha, pl dadognának a videókban, viszont ha lejjebb görgetem és maga a képfelülete nem látszik akkor álltalában jó szokottlenni( tehát akkor már a hang az nem akad)

Remélem érthetően írtam le...

2012. aug. 22. 20:08
 3/6 slakat ***** válasza:
Akkor kizártunk minden egyéb lehetőséget, csak a flash player maradt. Ha még nem tetted volna, akkor próbáld meg újra telepíteni, vagy a google chrome böngészővel tegyél egy próbát. Abba alapból integrálva van. Más ötletem nincs.
2012. aug. 22. 20:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Már próbáltam de azzal sem volt jó, :(

Azért kössz a segítséget!

2012. aug. 22. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
könnyen előfordulhat hogy már maga a gép hardverei gyengék ( elavult) és ezért akadozik , nekem régebben hiába telepítettem minden az 1 magosra akadozott a video.
2012. aug. 24. 19:35
 6/6 A kérdező kommentje:
És akkor szerinted mit kéne kicserélnem benne, hogy jó legyen?:)
2012. aug. 25. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!