Laptopot milyen idöközönként javasolt ujratelepiteni?
Ha nincs bekapcsolva akkor évekig olyan az indulás, mint telepítés után.
Használattól és operációs rendszertől is nagyban függ. Amikor elkezd "furán" viselkedni v. érezhetően lassú érdemes újra telepíteni. Win 7 a nagy átlag az egy évet adja ki.
Köszi a választ!
És azt meg tudod mondani hogy kb mennyit kell fizetni az ujra telepitésért?
Attól függ ki csinálja. Anno amikor kérdeztem akkor hivatalos szervizben 3 volt, csak az állapotfelmérés.
Én ismerősnek én 3-ért adatot mentek, telepítem, beállítom, ha kell ki is takarítom.
380 km környéknek számít? :)
Keress valakit ismeretségi körben. Kell, hogy legyen valaki aki telepített már újra gépet. Kérd meg, hogy figyelhesd a folyamatot és a következőt meg már csinálhatod magadnak.
Értem!
Mindenesetre köszi a válaszokat, és hogy idöt szántál rám!
Üdv :)
Nem nagy ördöngősség egy Win-t újratelepíteni. Először mindenki idegenkedik tőle, a 3-4 után meg már gyerekjátéknak tűnik. Ráadásul mindent kiír magyar nyelven, hogy mit csinálj.
Mielőtt elkezdenéd az elsőt olvass utánna a neten. Ments le DVD-re minden fontos adatot és próbálkozz vele. A telepítésnél megspórolt pénzért pedig vegyél valami hasznos dolgot mondjuk a géphez ha már úgyis ráköltötted volna.
Ha nem jön össze akkor még mindig kérhetsz segítséget ismerőstől, vagy legutolsó sorban elviheted szaküzletbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!