Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem engedi újratelepíten...

Miért nem engedi újratelepíteni a videokártyát?

Figyelt kérdés

Újratelepítettem az egész windows xp-t (a winchester formatálásával). Ilyenkor nyilván minden törlődik róla, a driverekkel együtt, különben lenne "üdvözlőhang" bejelentkezéskor. a hangkártyát feltelepítettem nem volt gond. A videokártyát viszont nem engedi feltelepíteni. Azt írja ki, hogy a jelenlegi grafikus eszközhöz nem telepíthető az Inter(R) grafikus illesztőprogram. Az Inter(R) Extreme Graphics 2 programról van szó. a formatálásnál minden törlődött és utána nem telepítettem fel más grafikus programot.

Ui.. Ha esetleg valamit rosszul írtam, tehát pl amit telepítek az nem is a hangkártya meg a videokártya stb., tehát fatális b*romságot gépeltem akkor kérlek titeket javítsatok ki.

2012. szept. 8. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem intel videókártya van benne?
2012. szept. 8. 11:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Az lehet, ehhez a géphez van driver telepítőlemez, de a videokártyát kihagyták róla, ezért próbáltam meg a saját gépem drivertelepítőjét ide áthozni. Igazából ez az öcsém gépe, és semelyik telepített játék sem megy neki mert a videokártyával volt gondja még az újratelepítés előtt is.

Hogy tudom megnézni a videokártya típusát, hogy mi kompatibilis hozzá?

2012. szept. 8. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Startmenü---Vezérlőpult---Rendszer---Eszközkezelőő---Videókártyák. Írd fel pontosan a típusát, és google-ba beírod, majd utánabiggyeszted, hogy driver.

Letöltöd, telepíted, és reménykedsz hogy működni fog.

2012. szept. 8. 12:47
 4/4 A kérdező kommentje:
ok, köszönöm.
2012. szept. 8. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!