Tibikee kérdése:
Van egy MSI CR500-as laptopom de nemtudok rá telepíteni (ezt írja ki: BOOTMGR. ) XP-t, Linuxot, és Hiren's boot cd-vel sem viszont a BIOS-ba felismeri a vinyót stb. h tudnám más hogy megoldani a telepítést?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 10:45
2/6 A kérdező kommentje:
Amióta egy idő után leállt a laptop de azt a problémát már megoldottam és rendesen működik és azóta csinálja ezt...
2012. okt. 12. 11:55
3/6 anonim válasza:
Formázni tudod a merevlemezt?
Javasolnék egy teljes formázást minden partíció törlésével és új partició(k) létrehozásával telepíteni.
HDD nem hibás?
4/6 A kérdező kommentje:
Nemtudok formázni se mivel már megpróbáltam elkezdi de megszakad és olyat ír ki h nem talál vinyót...
2012. okt. 12. 12:11
5/6 anonim válasza:
Akkor nagyon valószínű, hogy a merevlemez hibás, ilyenkor én egy másik gépben szoktam megnézni hd sentinel progival, ha ez lehetséges, ehhez ki kell venni a hdd-t a laptopból.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben megcsinálom azt is... THX!!!
2012. okt. 12. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!