Mi lehet az oka, hogy egy hibátlannak tűnő winchesterre nem lehet az XP-t telepíteni? BIOS-ban látszólag minden rendben, adatfeltöltés-olvasás gond nélkül megy.
Ha jól tippelek, akkor ez segít:
hogy a bios látja az nem sokat jelent... dugd rá egy működő pc-re másodlagos vinyóként és nézz bele,vizsgáltad meg valami progival mondjuk ashampo hdd controll-al.
Mellesleg nekem is volt ilyen hard diskem, most is van egy amit berakok használni is tudom de se formázást se rendszertelepítést nem enged rá, fél óránként keletkezik rajta egy hibás szektor,mikor betettem a fiókba ezer párszáznál járt majd valami balfékre rásózom
Azt hiszem, fejlődnöm kell még, mert jelenleg ez kifog rajtam. Czementh által javasolt oldalnál teljesen a gépi fordításra tudok hagyatkozni, az meg érthetetlen számomra.
13.55-ösnek: ezt a trükköt csak az első telepítésem alkalmával ettem meg. A baj az, hogy már maga a telepítés sem simán a szokásos felszólítással kezdődik (nyomjon meg egy billentyűt a CD-ről való indításhoz), hanem vagy 5 perces "hardver felépítés vizsgálata" felirattal, aminek a végeztével már nem kérdez semmit, csak kiírja hogy "a Windows telepítése". És ott, ahol mondod, a partícionálás után valahol kapcsol ki és be, de most sem kérdezi honnan bootoljon. Megpróbálja megkeresni hogy eddig mit partícionált, de mivel gondolom nem ismeri fel a harddiszket, most is kb 5 perces "hardwer felépítése vizsgálat" következik és kezdi megint a CD-t beolvasni.
14.33-as válaszolómnak:igen azt a "csapdát" is figyelembe vettem. Sajnos mostmár afelé hajlok, hogy a vinyó elektronikája nem működik tökéletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!