Miért nem működik a videokártya?
Figyelt kérdés
Betettem 1 új videokártyát,mert eddig alaplapi volt,erre olyan van hogy rákötöttem a csatlakozót, de nem történt semmi csak elsötétül a képernyő és villog a bekapcsoló gomb.
Gondoltam visszakötöm az alaplapira és felteszem a videókártya driverét.
Feltettem aztán rákötöttem újra a vidikarira és megint elsötétül és elkezd villogni a monitor még előtte kiírja hogy power saving mode.
Aztán 1 restart után visszakötöttem az alaplapira belépek a windowsba és kaptam egy ilyet:
Mit kéne tennem?
2012. okt. 12. 08:22
1/4 anonim válasza:
Nem jó a driver. Nincs meg az opengl tám. és így nem lesz kép a monitoron. Vagy nincs bedugva mindegyik tápcsati, sok szerncsét. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Minden be van dugva jól,azon a képen amit linkeltem azt írta frissítsem az amd grafikus illesztőprogramját,vagy engedélyezzem az amd adapterét a kijelzőkezelő használatával.
Ezeket hol tudnám megcsinálni?
2012. okt. 12. 09:06
3/4 anonim válasza:
A BIOS-ban tiltsd le az integrált VGA-t, és ha van ilyen opció a PCIE VGA-t állítsd be elsődlegesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!