Hogy rakjak össze egy jó gamer pc-t?
Jövőhéten vennék új gépet de nem nagyon értek hozzá.
pcoutleten akartam de lebeszéltek h jobbat és olcsóbban rakok össze az ipon.hu-n. Nekem csak annyi a lényeg hogy fussanak rajta az új játékok és egy darabig ne kelljen hozzányúlnom.
Segítene valaki összerakni a gépet aki ért hozzá?
Előre is köszönöm.
90-95 ezrem lenne rá (csak pc).
Semmit nem számít, hogy 6100as procid van.
Ha egy 7850-et ki tudna hozni a költségvetésben, az sokáig megfelelő játékgép lenne. Ebben az esetben a processzor számít legkevésbé, magas grafikai beállításokon szeretne játszani, 7850 kap egy vga limitet, ott pedig a 4100as simán elegendő lesz, azt később ráér cserélni.
azt hiszem megszületett
ez lesz 20 ezerrel tul léptem a limitemet de meggyőztetek hogy talán megéri ha hosszútávban gondolkodom
köszönöm a segítségeket ezért szeretem ezt az oldalt :)
ez így 112 ezer ft
ez nálam most a plafon sajnos házam nincs mert a mostani gépet más kapja meg
7850 nekem már nagyon drága lenne
Vagy Asus, annak is nagyon jó hűtése van és 3 év garancia.
Így is jól jössz ki, későbbi fejlesztésnél cseréled az alaplapot, és veszel egy crossfire-est, mellé egy másik 7770, oda jó lesz az FX-6100 és megint elleszel sokáig.
megjött a gép olyan konfiggal amit linkeltem kivétel hogy nem gigabyte a vga hanem asus.
Tökéletesen megy minden játék meg gyönyörűen köszönöm a segítséget, ha egyedül döntöttem volna vettem volna egy összerakott gépet amin vszinű ugyanúgy nem ment volna semmi mint a régi gépen.
Úgy hogy még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget aki időt szánt rám. Mindenkinek megy a hüvelykujj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!