Megbízható gamer egeret (fps) keresek egérpaddal együtt?
Megbízható,pontos egeret keresek fps játékokhoz egérpaddal együtt. Max 10k-t szánnék rá, nem kell nekem a menő Razer stb, csak egy kiváló ár/érték termék!
Ha valaki tudna linkelni megköszönném, mert nagyon sokat találtam, de eddig mindig szerencsétlen voltam egér ügyben.
Ezt vedd szerintem:
Nagyon jo egér a razertöl arban nincs elszállva klasszikus külsö alatt modern technika. Ez a legjobb amit ennyiert kapsz igaz ez 11ezer de megéri azt a +ezrsest egérpadot meg veszel barmilyet késöbb.
a Razer is kb olyan mind az iPhone, jonak jo, de inkabb a markaert fizetsz mind a termekert
en Logitech Mx518 -at ajanom, belefer a 10k-ba
egerpadbol meg jo a Tescos is
"a Razer is kb olyan mind az iPhone, jonak jo, de inkabb a markaert fizetsz mind a termekert"
Ez nem mindre igaz, lásd Diamondback, Salmosa(ezek megérik a pénzüket) stb.
Kérdező legkönnyebben újonnan beszerezhető(és természetesen ajánlott) a Logitech G400, meg a fentebb linkelt Abyssus. Esetleg pár helyen kapni még Logi MX518-at, meg SteelSeries Ikari Optical-t.
Egérpadnak meg én egy megfelelő méretű SteelSeries QcK-t néznék.
Am kis olvasni való:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!