Xbox-ra van olyan progi, amely veszi ami éppen megy a képernyőn, hanggal együtt?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 15:48
1/2 anonim válasza:
Hát ilyen program nem létezik! Erre külön hardver van kitalálva. Hogy mi ez a hardver azt nem tudom mert igazából magyarországon még nem nagyon láttam ilyet. De szerintem Googl-ben találni fogsz megoldást! Azt hiszem ez egy olyan eszköz amivel a konzolt a PC-vel kötöd össze és akkor merevlemezre rögzít tetszőleges formátumban! De az is lehet hogy az eszköznek saját merevlemeze van!
2/2 anonim válasza:
Avermedia Game Capture HD
Ez nem program, tehát pénzbe kerül, de ez az egyetlen lehetőség, videó+hang felvevéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!