Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja mindenkinek a geforce...

Mi baja mindenkinek a geforce 8600gt video kártyával?

Figyelt kérdés
utána néztem és sehol egy jó szó róla mindehol csak lebecsülik rosszat irnak rola pedig nem az. nekem full grafikán visz mindent lag nélkül.
2012. okt. 10. 19:37
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

kösz de vadonat uj játékokat nem veszek.felesleges pénzkidobás.lesz az sokkal olcsóbb is.egyelöre nálam jol helyt áll és ha igy viszi a mafia2-t silent hunter 5-t addig nekem bőven jó.mért ne játszanék vele sokáig?

vazerati téged már nem tudlak követni fogalmam sincs miről beszélsz.csak kötekedni jársz ide.ez egy jó kártya ha neked nem tetszik akkor használj másikat.korábban mint irtam nekem is papiron erősebb volt.ez viszont sokkal megbizhatobb és ugyan olyan jó.

inkább menj és tanulj mert rád fér. a ferraris példám lényegét nem sikerült venned.nem arra céloztam hogy a 8600gt egy ferrari vagy azzal felérő dolog.ha ferrarim lenne akkor vennék 20 uj vidi kártyát aztán csak kicserélném ha tönkre menne.

2012. okt. 11. 19:55
 22/30 anonim ***** válasza:

Ne ért félre, nem kötözködni akarok:

"kösz de vadonat uj játékokat nem veszek.felesleges pénzkidobás.lesz az sokkal olcsóbb is." Az most új játékokat nem fogja vinni akkor se normálisan mikor már olcsóbbak lesznek és nem annyira újak. :) Ha nem akarsz új játékokkal játszani akkor jó kártya, de mint már írtam ez viszonyításon alapul. Olyan játékokkal kell játszani, amik akkor jelentek meg, amikor 'jónak' számított a kártyád. Bármit mondasz a mai játékokhoz már nem jó. Netezni tökéletes meg régebbi játékoknak. Üdv!

2012. okt. 11. 20:24
 23/30 A kérdező kommentje:

van benne némi igazság de sztem ma sem számit annyira rossznak.mivel hogy a mafia 2 2éve jelent meg.ráadásul mint irták a max payne 3at is elviszi bár azt én nem probáltam.nem kell minden ujat megvenni az elmult 2-8(10)évben csináltak elég jó játékot.az meg hogy a fifa13-at nem viszi engem nem zavar.még mindig a 06-al játszom az a legjobb.

szoval még ma is megállja a helyét.mellesleg én ezt a gépet használtba vettem 30ezerért:).senki nem mondhatja hogy rossz vétel volt.mikor ennél picivel jobbakért mekkora pénzeket kérnek el ujonnan.

2012. okt. 12. 01:00
 24/30 A kérdező kommentje:
a mai gépigényekhez annyit hogy ha ez igy megy tovább évente uj szuperszámitógépet kell vennie annak aki játszani akar.én nem is akarok lépést tartani ezzel.költséges hobbi lenne.sztem vissza kéne venniük mert már nincs hova javitani a játékokat.sztem őrültnek kell ahhoz lenni hogy belepakoljunk 4-8gb ramot 2gb-os kártyát meg 4ghz-es procikat a gépbe csakhogy minden vackot maxon vigyen.nem is beszélve 1tb tárhelyről.anno még a medal of honor és a mafia 1 1-2gb-on megvoltak.most meg 20-30gbot eszik egy játék.itt látni a legjobban a különbséget.
2012. okt. 12. 01:05
 25/30 A kérdező kommentje:
ideikhez már valóban nem a legjobb azt elismerem.az utobbi 1-2évben elszabadultak a fejlesztők az őrült gépigényekkel.
2012. okt. 12. 01:07
 26/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, elnézésed kérem, számodra túl bonyolultan fogalmaztam. Természetesen neked van a legjobb kártyád, nem is tudom mi ütött belém, hogy megpróbáltam neked más mondani!
2012. okt. 12. 08:53
 27/30 A kérdező kommentje:

nem mondtam hogy a legjobb.de ár érték arányban ott van a topon.

számomra tul bonyuloltan?sztem senki nem érti de még te sem hogy mire céloztál.annyira értelmetlen volt kb ilyen mintha találomra beirnék néhány szót mert ilyet én is tudok nézd csak:borsófőzelék,papucsállatka,körforgalom.-.-a felfogással nálad van baj ha nem érted mi a lényeg itt.

leirom még egyszer:nem mondtam hogy a legjobb de nem is rossz az biztos.olvass vissza mindent mégegyszer talán megérted.ha nem akkor menj el végezd el a 8 általánost és majd utána.-.-

2012. okt. 12. 13:58
 28/30 anonim ***** válasza:

Kérdező te egy ritka nagyokos idióta vagy. Látszik nem vágod a témát kicsit se. Pár példa:

"nálam tudja ugyanazt amit a 9800gt is csak joval tartósabb."

A 8600Gt meg a 9800Gt hol tudja ugyanazt? Meg miért is tartósabb a 8600Gt?

"pedig szerintem papiron sokkal jobbakat is lealáz. "

PAPÍRON? Mégis miből ítélsz papíron? Órajelből nagyokos?

"egyelöre nálam jol helyt áll és ha igy viszi a mafia2-t silent hunter 5-t"

Épp ez az. Te nem is játszol az új játékokkal akkor mégis honnan veszed, hogy bírja őket? Azért mert több éves kisebb igényű/mai kisebb igényű játékokkal bír attól még a nagyobb igényűek lazán kifektetik.

"mikor ennél picivel jobbakért mekkora pénzeket kérnek el ujonnan."

Egy HD 6670 is földbe döngöli már ezt.

Ez az eszme futtatás meg az új játékokról akkor marhaság, de most őszintén? itt csak te értesz hozzá, és mindenki hülye ezek szerint?

"de ár érték arányban ott van a topon. "

Nem is lehet már kapni.

2012. okt. 19. 18:40
 29/30 anonim válasza:

"Természetesen neked van a legjobb kártyád, nem is tudom mi ütött belém"

te is mekkora állat vagy.ami jó azt nem kell leszólni.ha meg van jobb attól még a másik nem lesz rossz csak a jobbhoz képest gyengébb.bár ennyi ésszel...megértem hogy nehéz felfogni

"A 8600Gt meg a 9800Gt hol tudja ugyanazt? Meg miért is tartósabb a 8600Gt? "

a 9800gt nyilván jobb csak az egész 9es széria semmit nem ér.nekem is volt amint megszűnt a garancia egyből behalt.mintha csak direkt így gyártották volna.

egyik pc-ben meg 8évet birt a 8600os nálam.a mai kártyák hol lesznek 8év múlva?jó ha feléig húzzák.

"Épp ez az. Te nem is játszol az új játékokkal akkor mégis honnan veszed, hogy bírja őket?"

nálam mindent vitt 2012ből. far cry 3,ro2,if44,tes 5 és nem minimumon.ezt nem nevezném kis igényű játéknak.tavaly még a world of tanksot fejlesztett grafikán vitte.standardon meg high beállítással is.

"Nem is lehet már kapni"

de használtan kb 2ezerért lehet kifogni.akkoriban(4éve) olyan 5ezer körül volt.nem rossz vétel.

2016. máj. 19. 01:32
 30/30 anonim válasza:

azt meg hogy ki nem vág itt semmit és ki a ritka nagyokos idióta ahogy te fogalmaztál inkább ne vitassuk.

elárulom nem a kérdező.

sh5 nálam is futott pedig a minimum hivatalos ajánlás vga-ból 8800gt volt hozzá.a 8600os élsimitással full maxon 1268x1024 felbontáson lag nélkül vitte.

ez alapján önmagában is sejthető hogy az újabbakat is viszi.na persze idei játékot very highon tutira nem.

2016. máj. 19. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!