Mi baja mindenkinek a geforce 8600gt video kártyával?
és éppen erről beszélek a többség még mindig lebecsüli. pedig szerintem papiron sokkal jobbakat is lealáz.
vagy az én esetem teljesen egyedülálló lenne?nem hiszem.
még jódarabig biztosan megállja a helyét.
azért vazeratti mert zavar hogy sokan lebecsülik pedig jó.az hogy kinek nem tetszik az nem zavar sőt mindenkinek magánügye.
de pl a az új ferrari-ra se mondom azt hogy sz.r csak azért mert nekem nem teszik vagy nincs rá pénzem hogy vegyek egyet.remélem igy már érthető.
Kérdező: pedig hidd el, hogy ha idejönnél - akarom mondani odamennél egy Ferrári tulajhoz és elkezdenéd fikázni (bármilyen okból), akkor ha szorult bele egy cseppnyi intelligencia, akkor nevetne egyet, beülne az autóba és elhajtana.
Persze ha nincs benne, akkor leáll vitatkozni és győzködni...
mellesleg nevetséges hogy te vádolsz engem kötekedéssel és a ferraris viszont hasonlatoddal is pedig pont hogy te kötekedsz.
azt a ferrarit nem fikáztam hanem ti.de nem ülök be és hajtok el mert félek a végén még összetörik a sulyom alatt a vidi kártya:)
egyszerüen el lehet ismerni hogy nem rossz még akor is ha nem tetszik nektek.persze lehet ugynevezett jobbat venni de nem is olyan biztos hogy jobb.persze akinek van pénze az költhet irreális összegeket videókártyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!