Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja mindenkinek a geforce...

Mi baja mindenkinek a geforce 8600gt video kártyával?

Figyelt kérdés
utána néztem és sehol egy jó szó róla mindehol csak lebecsülik rosszat irnak rola pedig nem az. nekem full grafikán visz mindent lag nélkül.
2012. okt. 10. 19:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Kérdező: neked miért is fáj tulajdonképen h másnak nem tetszik az a kártya ami neked van? Örülnél, hogy neked jól megy és csendben lennél, akkor nem kéne vitatkozni másokkal. Vagy szabadnapos a barátnőd és nincs jobb dolgod?
2012. okt. 10. 21:23
 12/30 A kérdező kommentje:

és éppen erről beszélek a többség még mindig lebecsüli. pedig szerintem papiron sokkal jobbakat is lealáz.

vagy az én esetem teljesen egyedülálló lenne?nem hiszem.

még jódarabig biztosan megállja a helyét.

2012. okt. 10. 21:25
 13/30 A kérdező kommentje:

azért vazeratti mert zavar hogy sokan lebecsülik pedig jó.az hogy kinek nem tetszik az nem zavar sőt mindenkinek magánügye.

de pl a az új ferrari-ra se mondom azt hogy sz.r csak azért mert nekem nem teszik vagy nincs rá pénzem hogy vegyek egyet.remélem igy már érthető.

2012. okt. 10. 21:28
 14/30 anonim ***** válasza:

Kérdező: pedig hidd el, hogy ha idejönnél - akarom mondani odamennél egy Ferrári tulajhoz és elkezdenéd fikázni (bármilyen okból), akkor ha szorult bele egy cseppnyi intelligencia, akkor nevetne egyet, beülne az autóba és elhajtana.

Persze ha nincs benne, akkor leáll vitatkozni és győzködni...

2012. okt. 10. 21:32
 15/30 A kérdező kommentje:
nem értem mire célzol.pont hogy ti fikázzátok ezt a jó video kártyát.tisztelet a kivételnek.
2012. okt. 11. 01:18
 16/30 A kérdező kommentje:
részemről lezárva.örülök azért hogy vannak, ha nem is sokan, olyanok is akik egyetértenek.
2012. okt. 11. 01:20
 17/30 A kérdező kommentje:
zárogondolatnak: érdekes azért hogy érveket senki sem hoz fel.csak kötekedik és amikor kiderül hogy nincs igaza akkor egyszerüen nem vesz rola tudomást.pedig nem olyan nehéz elismerni hogy tévedtetek ti akik szerint nem jó.ezért tart itt az ország is.csak nyilván nem egy video kártya miatt.még mielött vki ebbe is beleköt.igen rád gondoltam vazerati mert a többiek csak gyorsan beirtak vmi hülyeséget aztán kész indoklás 0.
2012. okt. 11. 01:26
 18/30 A kérdező kommentje:

mellesleg nevetséges hogy te vádolsz engem kötekedéssel és a ferraris viszont hasonlatoddal is pedig pont hogy te kötekedsz.

azt a ferrarit nem fikáztam hanem ti.de nem ülök be és hajtok el mert félek a végén még összetörik a sulyom alatt a vidi kártya:)

egyszerüen el lehet ismerni hogy nem rossz még akor is ha nem tetszik nektek.persze lehet ugynevezett jobbat venni de nem is olyan biztos hogy jobb.persze akinek van pénze az költhet irreális összegeket videókártyára.

2012. okt. 11. 01:30
 19/30 anonim ***** válasza:
Akik szerint nem jó azok arra céloztak, hogy már egy nagyon elavult technológiára épül és szerintem nem fogsz rajta eljátszogatni még jós okáig. Próbáld ki valami ténylegesen nagy gépigényű játékkal. A maga idejében volt jó kártya, már nem az, hisz, hogy valami jó, az viszonyítás függő. Pl egy gtx6xx kártyához kár hasonlítani, max az alsókategóriásakhoz.
2012. okt. 11. 06:21
 20/30 anonim ***** válasza:
Kérdező: mást nem is vártam. Segítek: neked van Ferrárid (Gf 8600 GT) és téged fikáznak. Áááh, de mindegy is, ennyi ésszel meg egy vödör vízzel...
2012. okt. 11. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!