Melyik videó kártyát vegyem?
Ugy indulsz neki kérdezö hogy MINDEN egyes adatát figyelembe veszed a videokártyának
manapság az órajelek a legléyegtelenebb adatok
és két különbözö típúst nem lehet órajeleik alapján megitélni
ha egy azonos típús nagyobb órajelü ot már biztosabb
vagyis 7870 és 7870 közt ha egyik OC akkor az nagyobb órajelü és jobban teljesít
de ettöl még nem mindég éri meg OC változatot venni
.
ha sok kis apró adatot nem akarod mind számba veni meg eleve nvidia és amd kártyákat adataik alapján elég nehéz öszevetni
.
erre vanak a tesztek
néz játék teszteket hol melyik teljesít jobban
és 1-2fps töl ne ájulj el hogy máris jobb a vga
mert másik játékban lehet 10fps el roszabb
és te pont azal játszanál többet
szóval ha magad akarod kiválaźtani sok idöt kel eltöltened utána nézésel
de ha nem akkor segítenek itt
leirod mire kel gép menyiért és legjobbat kihozák ennyi
ha aggódsz játékok miat akkor leirod azokat amikel leginkább játszanál
mekora felbontáson milyen részleteségel...
230.000 forintig szánnék rá játékra használnám már kinéztem egy videókártyát ennek a legnagyobb a Grafikus chip sebessége 1100mhz [link]
prociból nem tudom milyet vegyek eddig gondolkodtam az amd fx-(4170) vagy (8120) vagy (8150)
intel egyáltalán nem tudom hogy mi lenne a jó de i5 vagy jobb de minimum 4 mag fölött adok érte
600w táp nem tudom hogy elég lenne e de küldök egy képet hogy eddig mit állítottam öszze és az ti javítsátok ki.
az újab játékokkal szeretnék játszani BF3 MEG ILYENEK
[link] addig ezt állítottam öszze. Nem tudom hogy kell-e bele ssd ha játékra kell . Ha nem veszem bele az ssd-t akkor 232.746 forint javítsátok ki ha az alaplap vagy a proci nem jó. mert abba nem vagyok biztos de ha gondoljátok csináljatok egy teljesen új konfigurációt.
Előre is köszöntem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!