Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek az A4ech...

Mi a véleményetek az A4ech XL-740K X7 egérről?

Figyelt kérdés
link: [link]

2012. okt. 9. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Háát...

Gamer egér!

Szerintem egy sima egér DPI váltás funkcióval, az enyémen is van DPI váltás, de nem használom, pedig jó sokat játszok lövöldözős játékokkal... Nincs idő játék közben ezt állítgatni, talán BF3-nál volt párszor, hogy használtam ezt a funkcióját...

Egy biztos, ha 20.000 Ft fölött van akkor inkább egy R.A.T. 7-es vagy ha tényleg jó kategóriás egeret szeretnél akkor R.A.T. 9-es...

Ezek ketten nagyon jók minden játékhoz, a R.A.T. 9-nek a súlya is állítható, bár lehet a R.A.T. 7-nek is és még a gombjaiknak is van hasznuk!

[link]

[link]

2012. okt. 9. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:
46%

"de nem használom, pedig jó sokat játszok lövöldözős játékokkal..."

A sok lövöldözős játéknak emg a DPI váltogatásának mi köze van egymáshoz? (a kisebb vagy a nagyobb DPI a jobb?)

"Egy biztos, ha 20.000 Ft fölött van akkor inkább egy R.A.T. 7-es vagy ha tényleg jó kategóriás egeret szeretnél akkor R.A.T. 9-es... "

Egyik se ajánlott kategória, sőt egy órmótlan, vezetéknélküli, gyenge szenzorú egérre rávágni, hogy tényleg jó kategóriás egér... -.-

Ha már A4tech akkor egy A4Tech X-710BF-t válassz. Itt van egy lista is az ajánlott egerekről:

[link]

2012. okt. 9. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Előzőnek...

Látszik nem értesz a témához, szóval megpróbálok rövid és lényegre törő lenni!

1. Hogy miért is szükséges a DPI a játékokban és, hogy miért szükséges a gyors váltás?

Azért mert mester lövészkedni értelmetlen ha a legkisebb mozdulatra elugrik a kurzor, ilyenkor a kurzor sebességét lejjebb veszed a DPI gombbal, ha pedig gyors darálásra van szükséged, mint a CoD-ban akkor valamivel gyorsabbra veszed...

2. Hogy rossz lenne a R.A.T. ?

Gondolom ránéztél és rögtön ráböffentetted, hogy ronda, ormótlan, úgy, hogy egyszer sem volt a kezedben... Több ízben állítható, kényelmes egér!

A R.A.T. 7 pedig vezetékes, a R.A.T. 9 pedig, hogy gyenge szenzorú egér lenne? Veszekednék ezzel, annak ellenére, hogy én is inkább vezetékes egér párti vagyok...

Nekem van tapasztalatom a R.A.T. 7-tel, előbb szerezz Te is...

2012. okt. 10. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

"Azért mert mester lövészkedni értelmetlen ha a legkisebb mozdulatra elugrik a kurzor, ilyenkor a kurzor sebességét lejjebb veszed a DPI gombbal, ha pedig gyors darálásra van szükséged, mint a CoD-ban akkor valamivel gyorsabbra veszed... "

Ez jogos, erre nem gondoltam, bár én alapból 800DPI-hez kötöttem magam, de ez oké.

"Gondolom ránéztél és rögtön ráböffentetted, hogy ronda, "

Nem.

"A R.A.T. 7 pedig vezetékes"

Tudom, de én egyértelműen a 9-re utaltam a vezeték nélküli alatt. Vezeték nélkülit meg alapból nem ajánlott komoly játékra, ennek okai megtalálhatóak az általam linkelt oldalon a hsz közepe felé.

Amúgy tessék ajánlom figyelmedbe a PH! egér topikba a véleményeket a R.A.T-ekről.

[link]

[oWn]f4te hozzászólásaira figyelj, ő az ottani szaki, az első hsz-szt is ő írta. Ha valami nem tetszik vele is leállhatsz veszekedni.

példa:

[link]

Egy ottani user tapasztalata:

[link]

2012. okt. 10. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:

"Tudom, de én egyértelműen a 9-re utaltam a vezeték nélküli alatt."

Hát, én az "Egyik se ajánlott" szószerkezetből arra a következtetésre jutottam, hogy mind a kettőre utaltál és ez nem túl egyértelmű ha belegondolsz...

[oWn]f4te? Hát igen, kb egy kivétellel csak tőle láttam az említett topicban negatív visszajelzést, a többiek csak kérdezősködtek, nem feltétlen értek vele egyet, de távol álljon tőlem, hogy veszekedjek valakivel is (ezt a kis beszélgetést is inkább eszmecserének nevezném :)

Olvastam ---Lasali--- hozzászólását is... Hát elég érdekes... Nekem kb. 1 év használat után nem jelentkezett még semmilyen gond, nem billeg, mivel csak két eltérő egérpadon használom így nem tudok sokat mondani arról, hogy "Minden felületre más érzékenység párosul.." (mellékesen a két padon ugyanolyan az érzékelés), akadni nem akad soha, hát elég gyenge lehet az illető, ha ez neki nehéz, szerintem teljesen ideális a súlya, főleg lövöldözős játékokhoz...

2012. okt. 11. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:

"Hát, én az "Egyik se ajánlott" szószerkezetből arra a következtetésre jutottam, hogy mind a kettőre utaltál és ez nem túl egyértelmű ha belegondolsz... "

Szerintem meg egyértelmű, a 9 még jobban nem ajánlott a vezeték nélküli mivolta miatt(az alap input lagra rájön még a vezeték nélküli késés). A 7 meg mint vezetékes nem ajánlott.

"Hát igen, kb egy kivétellel csak tőle láttam az említett topicban negatív visszajelzést"

Szerintem ha jobban szétnézel a topikba hamar rájössz, hogy ő kb egymaga vihetné az egész topikot, PH!-n messze ő ért ezekhez a legjobban.

"hát elég gyenge lehet az illető, ha ez neki nehéz"

Ettől még nem lesz gyenge, csak máshogy van az egerekhez szokva mint te. Már alapból a fogások közti különbség se elhanyagolható az egerek súlyánál.

Amúgy ajánlott még jobban megnézni, hogy egyetlen lézeres egér ajánlott csak(Logitech G9x->árából fakadóan ez se annyira), és ez meglátszik a profi játékosok körében is.

2012. okt. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!