AMD hűtő felfogatás méretek?
Figyelt kérdés
Tudja valaki hogy milyen távolságra vannak egymástól az AMD deszkán a lefogató csavarok? AM2/AM3. Nem találok hivatalos adatot...2012. okt. 5. 20:58
1/6 MaXXeGee válasza:
Beépítési állásban
Függőlegesen 95mm Vízszintesen 50mm
(Megméretem)
2/6 A kérdező kommentje:
Én 96 x 47.5 mm-t mértem, ezért lenne jó valami hivatalos :-) Azért kösz
2012. okt. 5. 21:08
3/6 MaXXeGee válasza:
A furat tengelyeket néztem, .. ez attól is függ ügye, hogy pontosan hogyan éred .. (lyuk közép, am2-es lapon) De ez szerintem, típusonként változhat .. hiszen attól még a foglalatba illeszthető hűtőborda helykialakítása lehet szabvány méretű, nem törvényszerű hogy a borda tartóelemeinek is szabvány szerint kell készülniük, lehetnek ezek gyártóspecifikusak ... (egy kis márkavédelem)
4/6 A kérdező kommentje:
Én is a furat közepét mérem tolómérővel. Szabványnak kéne lenni neki, mert az univerzális hűtők hátlapjai nem passzolnának. Ilyet méregetek most is. Bele akarok operálni egy Brockent hogy rendesen függőlegesen álljon, ezért kell csak :-)
2012. okt. 5. 21:26
5/6 MaXXeGee válasza:
Hát, mivel ez körmös felfogadtású vagy leszorítófüles, nem hiszem, hogy szabványnak kellene lennie. PL a 775-ös foglalatoknál valóban szabvány a furatok elhelyezkedése, mivel annál a lapra rögzíted a coolert. De am2/am3 esetében van egy rögzítőkeret. amúgy vannak univerzális átalakító keretek pár százasért .. lehet hogy jobban jársz vele, mint a sufnituninggal ^^
6/6 A kérdező kommentje:
A komolyabb hűtőknek van rendes fém kerete a lap hátuljára, így a gyárit le kell szedni mindenestől, csak a 4 lik marad. Ennek a mérete kérdéses.
2012. okt. 5. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!